Ћатић: Извињавам се премијеру Србије!

Директор агенције "Сецуритас" Мирсад Ћатић, чији су запослени били редари на комеморацији у Сребреници, извинио се премијеру Србије Александру Вучићу због напада.

Босна и Херцеговина 21.07.2015 | 12:10
Ћатић: Извињавам се премијеру Србије!

Ћатић је у изјави дневном листу Блиц рекао да му је жао због свега што се десило 11. јула у Поточарима.

"Жао ми је, спреман сам да упутим извињење и изивњавам се премијеру Србије Александру Вучићу и јавности у Србији, пре свега као човек, али као Бошњак и држављанин БиХ и неко ко је често у Београду, ко је годинама пословно у Србији, у којој имам велики број пријатеља", рекао је Ћатић.

Иако је Ћатић довођен у везу са нападом на Вучића, он је истакао да нити радници "Сецуритаса", нити он лично нису криви за тај инцидент.

"Као приватна агенција нисмо учествовали у обезбеђењу комеморације, само смо помогли одржавање овог догађаја тако што смо нашим запосленима дозволили да буду редари, а они су тамо били под командом надлежних државних институција", рекао је Ћатић.

Према његовим речима та фирма није била укључена у процене безбедносне ситуације и потенцијалних ризика у Поточарима, већ су то радиле надлежне државне службе.

Ћатић је додао да није упознат са евентуалним постојањем плана за напад на српског премијера и поручио да се искрено нада да ће нападачи на премијера што пре бити откривени и приведени правди.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

хи хи хи ћ

21.07.2015 10:16

Стереотипне одлике карактера , из вицева о Босанцима - глуп !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бумеранг

21.07.2015 10:26

Удара на интелиганцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХАХА

21.07.2015 10:32

МИРСАДЕ СРЕЋО ПА ТИ МОЖЕШ УВИЈЕК ДОЋИ У БЕОГРАД , ТИ СИ ЈАЧИ И ОД ВУЧИЋА(ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ).СРБИЈА СЕ ТЕБИ ИЗВИЊАВА ТИ СИ БИЗНИСМЕН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија

21.07.2015 10:34

Још само да му је вјеровати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.07.2015 11:54

Ма дјавола би се ти извинио да није лова у питању.

Name

Сноуден

21.07.2015 10:52

Цатцх не мозете радити Србима иза ледја оговарати их по свету пљувати а тразити руку помирења није фер И постено а ни морално.Сви су гресили. СВИ КОЈИ СУ ЦИНИЛИ ЗЛОЦИН МА КАКО СЕ ЗВАЛИ И КОМ НАРОДОМ ПРИПАДАЛИ МОРАЈУ ДА ОДГОВАРАЈУ ПРЕД ЛИЦЕМ ПРАВДЕ.Тад је могу сузивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

субара

21.07.2015 13:08

Ви не знате даље од оне старе "да се Власи не досјете"? Па давно смо ми то апсолвирали Цатицу. Прицас оно сто ти је Алијин мали рекао да казес. Дзаба ти јањеца коза кад резис умјесто да блејис... Брзо цете видјети посљедице овог покусаја атентата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуциц

21.07.2015 15:28

Ало бре ја сам досао у Потоцаре да се извинем и прузим руку помирења а ви сте ми вратили камењем ратним заставама и разним повицима!!! Засто би ја сад требао прихватити ово извињење ?

ОДГОВОРИТЕ