Ćatić: Izvinjavam se premijeru Srbije!

Direktor agencije "Securitas" Mirsad Ćatić, čiji su zaposleni bili redari na komemoraciji u Srebrenici, izvinio se premijeru Srbije Aleksandru Vučiću zbog napada.

Bosna i Hercegovina 21.07.2015 | 12:10
Ćatić: Izvinjavam se premijeru Srbije!

Ćatić je u izjavi dnevnom listu Blic rekao da mu je žao zbog svega što se desilo 11. jula u Potočarima.

"Žao mi je, spreman sam da uputim izvinjenje i izivnjavam se premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i javnosti u Srbiji, pre svega kao čovek, ali kao Bošnjak i državljanin BiH i neko ko je često u Beogradu, ko je godinama poslovno u Srbiji, u kojoj imam veliki broj prijatelja", rekao je Ćatić.

Iako je Ćatić dovođen u vezu sa napadom na Vučića, on je istakao da niti radnici "Securitasa", niti on lično nisu krivi za taj incident.

"Kao privatna agencija nismo učestvovali u obezbeđenju komemoracije, samo smo pomogli održavanje ovog događaja tako što smo našim zaposlenima dozvolili da budu redari, a oni su tamo bili pod komandom nadležnih državnih institucija", rekao je Ćatić.

Prema njegovim rečima ta firma nije bila uključena u procene bezbednosne situacije i potencijalnih rizika u Potočarima, već su to radile nadležne državne službe.

Ćatić je dodao da nije upoznat sa eventualnim postojanjem plana za napad na srpskog premijera i poručio da se iskreno nada da će napadači na premijera što pre biti otkriveni i privedeni pravdi.

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

hi hi hi ć

21.07.2015 10:16

Stereotipne odlike karaktera , iz viceva o Bosancima - glup !

ODGOVORITE
Name

bumerang

21.07.2015 10:26

Udara na inteliganciju.

ODGOVORITE
Name

HAHA

21.07.2015 10:32

MIRSADE SREĆO PA TI MOŽEŠ UVIJEK DOĆI U BEOGRAD , TI SI JAČI I OD VUČIĆA(PREDSEDNIKA VLADE).SRBIJA SE TEBI IZVINJAVA TI SI BIZNISMEN.

ODGOVORITE
Name

Semberija

21.07.2015 10:34

Još samo da mu je vjerovati

ODGOVORITE
Name

Md

21.07.2015 11:54

Ma djavola bi se ti izvinio da nije lova u pitanju.

Name

Snouden

21.07.2015 10:52

Catch ne mozete raditi Srbima iza ledja ogovarati ih po svetu pljuvati a traziti ruku pomirenja nije fer I posteno a ni moralno.Svi su gresili. SVI KOJI SU CINILI ZLOCIN MA KAKO SE ZVALI I KOM NARODOM PRIPADALI MORAJU DA ODGOVARAJU PRED LICEM PRAVDE.Tad je mogu suzivot.

ODGOVORITE
Name

subara

21.07.2015 13:08

Vi ne znate dalje od one stare "da se Vlasi ne dosjete"? Pa davno smo mi to apsolvirali Caticu. Pricas ono sto ti je Alijin mali rekao da kazes. Dzaba ti janjeca koza kad rezis umjesto da blejis... Brzo cete vidjeti posljedice ovog pokusaja atentata.

ODGOVORITE
Name

Vucic

21.07.2015 15:28

Alo bre ja sam dosao u Potocare da se izvinem i pruzim ruku pomirenja a vi ste mi vratili kamenjem ratnim zastavama i raznim povicima!!! Zasto bi ja sad trebao prihvatiti ovo izvinjenje ?

ODGOVORITE