Јувентусов ловац са џаковима пара стигао у Њемачку!

Геце, Дракслер или… Де Брујне?! Стиже “десетка”! Фабио Паратићи је дошао по велико појачање.

Фудбал 23.07.2015 | 10:00
Јувентусов ловац са џаковима пара стигао у Њемачку!

Чим је обављена продаја Артура Видала у Бајерн из Минхена, Јувентус је кренуо у офназиву на последње појачање овог лета. Познато је да Јуве јури “десетку”. У сваком смислу те речи, јер им је потребан офанзивни везиста који ће задужити дрес са бројем десет пошто је претходни власник Карлос Тевез напустио клуб.

Директор Фабио Паратићи је данас допутовао у Немачку. Десна рука Ђузепеа Мароте и један од најзалсужнијих за маестралну трансфер полтиику Старе даме претходних година је у мисији да из Бундеслиге доведе велико појачање. Три су кандидата, а за једног од њих ће Паратићи платити огроман новац.

Преговоре око Видалове продаје Бајерну, италијански клуб је искпористио за прве кораке у намери да ангажује Марија Гецеа. Бајерн је одмах негативно одговорио, али ситуација се последњих дана полако мења јер је и играч расположен за селидбу у Торино. Ипак, Геце је најмање реална и најскупља опција за Бјанконере.

Седећа мета је Јулијан Дракслер из Шалкеа. Одавно је познат интерес Јувентуса за Шалкеову „десетку“, а контакти са клубом из Гелзенкирхена су интензивирани последњих дана. Јувентус нуди оцију да позајми Драклсера, а да га потом откупи за 20.000.000 евра, шалке неће да преговара испод цене од 25.000.000 без позајмице.

Вечерас се појавила вест да је могућа мета Јувентуса и Кевин Де Брујне, али то је тек тешка мисија. Белгијанац има на столу мега-понуду Манчестер Ситија којој Стара дама не може да парира и ако Јувентусови челници успеју да заврше овај трансфер, онда заиста могу да се назову чудотворцима.

Као алтернатива за појачања из Бундеслиге се и даље помиње Иско из Реал Мадрида. Олакшавајућа околност је што Рафа Бенитез жели Фернанда Љорентеа којег би Јувентус могао да укључи у преговоре и дода новац за Иска.

Коментари / 0

Оставите коментар