Juventusov lovac sa džakovima para stigao u Njemačku!

Gece, Draksler ili… De Brujne?! Stiže “desetka”! Fabio Paratići je došao po veliko pojačanje.

Fudbal 23.07.2015 | 10:00
Juventusov lovac sa džakovima para stigao u Njemačku!

Čim je obavljena prodaja Artura Vidala u Bajern iz Minhena, Juventus je krenuo u ofnazivu na poslednje pojačanje ovog leta. Poznato je da Juve juri “desetku”. U svakom smislu te reči, jer im je potreban ofanzivni vezista koji će zadužiti dres sa brojem deset pošto je prethodni vlasnik Karlos Tevez napustio klub.

Direktor Fabio Paratići je danas doputovao u Nemačku. Desna ruka Đuzepea Marote i jedan od najzalsužnijih za maestralnu transfer poltiiku Stare dame prethodnih godina je u misiji da iz Bundeslige dovede veliko pojačanje. Tri su kandidata, a za jednog od njih će Paratići platiti ogroman novac.

Pregovore oko Vidalove prodaje Bajernu, italijanski klub je iskporistio za prve korake u nameri da angažuje Marija Gecea. Bajern je odmah negativno odgovorio, ali situacija se poslednjih dana polako menja jer je i igrač raspoložen za selidbu u Torino. Ipak, Gece je najmanje realna i najskuplja opcija za Bjankonere.

Sedeća meta je Julijan Draksler iz Šalkea. Odavno je poznat interes Juventusa za Šalkeovu „desetku“, a kontakti sa klubom iz Gelzenkirhena su intenzivirani poslednjih dana. Juventus nudi ociju da pozajmi Draklsera, a da ga potom otkupi za 20.000.000 evra, šalke neće da pregovara ispod cene od 25.000.000 bez pozajmice.

Večeras se pojavila vest da je moguća meta Juventusa i Kevin De Brujne, ali to je tek teška misija. Belgijanac ima na stolu mega-ponudu Mančester Sitija kojoj Stara dama ne može da parira i ako Juventusovi čelnici uspeju da završe ovaj transfer, onda zaista mogu da se nazovu čudotvorcima.

Kao alternativa za pojačanja iz Bundeslige se i dalje pominje Isko iz Real Madrida. Olakšavajuća okolnost je što Rafa Benitez želi Fernanda Ljorentea kojeg bi Juventus mogao da uključi u pregovore i doda novac za Iska.

Komentari / 0

Ostavite komentar