У потрагу укључени специјалци и хеликоптер

Јутрос је по врлетима подмајевичког села Рашљани код Брчког покренута до сада најмасовнија потрага за несталим двадесетдвогодишњим младићем и његовом петогодишњом сестром чији је нестанак полицији пријављен у суботу ујутро.

Босна и Херцеговина 21.07.2015 | 10:05
У потрагу укључени специјалци и хеликоптер

- На терену су од јутрос припадници брчанске полиције, Црвеног крста, Цивилне заштите, а придружио нам се и већи број грађана. Такође, помоћ нам пружају и припадници специјалне јединице МУП-а Републике Српске с једним хеликоптером, те чланови Горске службе спашавања из Мостара и Сребреника - казао је Халид Емкић, портпарол брчанске полиције.

Додао је како су услови на терену изузетно тешки, али да се неће одустати док се младић и његова сестра не пронађу.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

вввв

21.07.2015 06:12

А тразе сигурно неку сиротињу па да је каквог будзе дијете дигли би и Америку да се трази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга голема

21.07.2015 06:58

А зашто хеликоптере не користе..??!! Све нешто траљаво, преко неке ствари.. Сиротињо и богу си тешка. Такав је то систем, и власт, и народ. А по оцвалу Цецу мафијашицу иде авион!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста цекају?!

21.07.2015 08:14

Сваста. Српска полиција растура колко је неспособна, али од смрти мале Тијане, цим дете нестане, цела полиција се дизе на ноге и медији моментално објављују слику са подацима о висини, одеци и месту нестанка. Где је то овде и сто их не тразе пси трагаци и рониоци? Сто висе времена пролази, сансе су мање. Могли су до сад бити мртви или одведени у Сирију код дзихадиста

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

22.07.2015 07:14

Сирија је посљедња адреса.

ОДГОВОРИТЕ