U potragu uključeni specijalci i helikopter

Jutros je po vrletima podmajevičkog sela Rašljani kod Brčkog pokrenuta do sada najmasovnija potraga za nestalim dvadesetdvogodišnjim mladićem i njegovom petogodišnjom sestrom čiji je nestanak policiji prijavljen u subotu ujutro.

Bosna i Hercegovina 21.07.2015 | 10:05
U potragu uključeni specijalci i helikopter

- Na terenu su od jutros pripadnici brčanske policije, Crvenog krsta, Civilne zaštite, a pridružio nam se i veći broj građana. Takođe, pomoć nam pružaju i pripadnici specijalne jedinice MUP-a Republike Srpske s jednim helikopterom, te članovi Gorske službe spašavanja iz Mostara i Srebrenika - kazao je Halid Emkić, portparol brčanske policije.

Dodao je kako su uslovi na terenu izuzetno teški, ali da se neće odustati dok se mladić i njegova sestra ne pronađu.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

vvvv

21.07.2015 06:12

A traze sigurno neku sirotinju pa da je kakvog budze dijete digli bi i Ameriku da se trazi.

ODGOVORITE
Name

Tuga golema

21.07.2015 06:58

A zašto helikoptere ne koriste..??!! Sve nešto traljavo, preko neke stvari.. Sirotinjo i bogu si teška. Takav je to sistem, i vlast, i narod. A po ocvalu Cecu mafijašicu ide avion!!

ODGOVORITE
Name

sta cekaju?!

21.07.2015 08:14

Svasta. Srpska policija rastura kolko je nesposobna, ali od smrti male Tijane, cim dete nestane, cela policija se dize na noge i mediji momentalno objavljuju sliku sa podacima o visini, odeci i mestu nestanka. Gde je to ovde i sto ih ne traze psi tragaci i ronioci? Sto vise vremena prolazi, sanse su manje. Mogli su do sad biti mrtvi ili odvedeni u Siriju kod dzihadista

ODGOVORITE
Name

boki

22.07.2015 07:14

Sirija je posljednja adresa.

ODGOVORITE