Алегри убијеђен у знатно јачу Серију А!

Милан и Интер ће се борити за Скудето! "Рома ће такође бити јака, а и Наполи ће бити конкурентан. Ми смо фаворити, јер и даље имамо јак тим, али је јасно да одбрана титуле неће бити лагана", рекао је тренер Старе даме.

Фудбал 22.07.2015 | 14:40
Алегри убијеђен у знатно јачу Серију А!

Стратег четвороструког узастопног шампиона Италије Јувентуса, Масимилијано Алегри, убеђен је да ће се ове сезоне водити знатно занимљивија борба за шампионску титулу него у неколико претходних, када је Стара дама прилично лагано долазила до најважнијег трофеја на Чизми.

Алегри пре свега верује да ће се у борбу за титулу Серији А са његовим тимом укључити милански великани Милан и Интер, али не отписује ни Рому ни Наполи.
"Два миланска клуба ће се борити за титулу, такође, Рома ће бити јака, а и Наполи ће бити конкурентан. Мислим да смо ми фаворити, јер и даље имамо јак тим, али је јасно да одбрана титуле неће бити лагана", рекао је Алегри.

Јувентус је одрадио одличан прелазни рок, дошла су звучна имена као што су Марио Манџукић, Пауло Дибала и Сами Кедера, али се око физичког стања немачког репрезентативца најчешће водила полемика.
"Кедира је у одличном стању и са великим ентузијазмом улази у наредну сезону. Он је фантастично појачање, показао је велику харизму, као и да је велики професионалац. Његова жеља је да поново освоји Лигу шампиона, након што му је то пошло за руком у дресу Реала из Мадрида", рекао је Алегри.

Коментари / 0

Оставите коментар