Alegri ubijeđen u znatno jaču Seriju A!

Milan i Inter će se boriti za Skudeto! "Roma će takođe biti jaka, a i Napoli će biti konkurentan. Mi smo favoriti, jer i dalje imamo jak tim, ali je jasno da odbrana titule neće biti lagana", rekao je trener Stare dame.

Fudbal 22.07.2015 | 14:40
Alegri ubijeđen u znatno jaču Seriju A!

Strateg četvorostrukog uzastopnog šampiona Italije Juventusa, Masimilijano Alegri, ubeđen je da će se ove sezone voditi znatno zanimljivija borba za šampionsku titulu nego u nekoliko prethodnih, kada je Stara dama prilično lagano dolazila do najvažnijeg trofeja na Čizmi.

Alegri pre svega veruje da će se u borbu za titulu Seriji A sa njegovim timom uključiti milanski velikani Milan i Inter, ali ne otpisuje ni Romu ni Napoli.
"Dva milanska kluba će se boriti za titulu, takođe, Roma će biti jaka, a i Napoli će biti konkurentan. Mislim da smo mi favoriti, jer i dalje imamo jak tim, ali je jasno da odbrana titule neće biti lagana", rekao je Alegri.

Juventus je odradio odličan prelazni rok, došla su zvučna imena kao što su Mario Mandžukić, Paulo Dibala i Sami Kedera, ali se oko fizičkog stanja nemačkog reprezentativca najčešće vodila polemika.
"Kedira je u odličnom stanju i sa velikim entuzijazmom ulazi u narednu sezonu. On je fantastično pojačanje, pokazao je veliku harizmu, kao i da je veliki profesionalac. Njegova želja je da ponovo osvoji Ligu šampiona, nakon što mu je to pošlo za rukom u dresu Reala iz Madrida", rekao je Alegri.

Komentari / 0

Ostavite komentar