Развратни живот свјетских милијардера

Скупоцјене јахте мјеста су дружења милијардера. А да би се они дружили неко их мора послуживати. И управо особље има бројне приче о њиховом животу.

Свијет 20.07.2015 | 18:52
Развратни живот свјетских милијардера

Особље с најелитнијих јахта има сочне приче о људима за које раде. Милијардери на јахтама, кажу, толико су слободни да од особља с времена на вријеме траже да поспреме њихове секс играчке, хвале се проституткама које доводе на брод, договарају послове с дрогама...

Шеф на једној таквој јахти проговорио је за Сандеј Тајмс, анонимно под именом Дан.

Каже да се даме ноћи на јахте обично довозе у неколико мерцедеса, а потом мушкарци изаберу њих три с којима ће провести дан или ноћ, пише Дејли мејл.

На брод милијардери често поведу морално упитне докторе који им дозирају Виагру или неку врсту илегалних дрога.

Неугоднији од оних који унајмљују јахте на седмицу или двије су они који јахте посједују, јер унајмљивачи уколико су проблематични доспију на црну листу и мало ко им жели изнајмити јахту поново.

'Све се врти око тога - набавимо дрогу, набавимо курве и злостављајмо особље', рекао је Дан.

Али није све тако црно. Дан, наиме признаје да је прошло љето зарадио више од 20.000 долара у напојницама.

Доста је на јахти зарадила и Тебе Рингнер која као особље на јахти ради већ четири године. На крају путовања, каже, власници или унајмљивачи јахта јој поклањају скупоцјене поклоне попут иПада те дају бонусе у новцу.

Један арапски власник јахте на крају љета је особљу на кориштење дао мерцедес.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЕЦАР

20.07.2015 17:07

ОВИ СВЈЕТСКИ БОГАТАСИ СУ ЗА НАС МАЛЕ МАЦЕ МИ ПО ПОРТОРОЗУ РАЗВАЉУЈЕМО ДОВОДИМО И И НАСЕ БАЊАЛУЦАНКЕ ПОЗНАТЕ ПО ПОСТЕЊУ УЗИВАМО ТЈ ОДМАРАМО СЕ МАЛО ОД БОСНЕ А У ЊОЈ САМО КРАДЕМО НОВАЦ ТЈ ЦИЈЕЛЕ БУДЗЕТЕ ТРПАМО У СВОЈЕ ДЗЕПОВЕ ПА СВЕ ИЗ ПОЦЕТКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

космос треца плата

20.07.2015 17:08

И водје Р српске имају Јахту у Порторозу,али је забрањено да се зна ко кога и због цега на правди бога ,поред легалних зена Снсда, прави гафове уз вино и виагру.

ОДГОВОРИТЕ