Razvratni život svjetskih milijardera

Skupocjene jahte mjesta su druženja milijardera. A da bi se oni družili neko ih mora posluživati. I upravo osoblje ima brojne priče o njihovom životu.

Svijet 20.07.2015 | 18:52
Razvratni život svjetskih milijardera

Osoblje s najelitnijih jahta ima sočne priče o ljudima za koje rade. Milijarderi na jahtama, kažu, toliko su slobodni da od osoblja s vremena na vrijeme traže da pospreme njihove seks igračke, hvale se prostitutkama koje dovode na brod, dogovaraju poslove s drogama...

Šef na jednoj takvoj jahti progovorio je za Sandej Tajms, anonimno pod imenom Dan.

Kaže da se dame noći na jahte obično dovoze u nekoliko mercedesa, a potom muškarci izaberu njih tri s kojima će provesti dan ili noć, piše Dejli mejl.

Na brod milijarderi često povedu moralno upitne doktore koji im doziraju Viagru ili neku vrstu ilegalnih droga.

Neugodniji od onih koji unajmljuju jahte na sedmicu ili dvije su oni koji jahte posjeduju, jer unajmljivači ukoliko su problematični dospiju na crnu listu i malo ko im želi iznajmiti jahtu ponovo.

'Sve se vrti oko toga - nabavimo drogu, nabavimo kurve i zlostavljajmo osoblje', rekao je Dan.

Ali nije sve tako crno. Dan, naime priznaje da je prošlo ljeto zaradio više od 20.000 dolara u napojnicama.

Dosta je na jahti zaradila i Tebe Ringner koja kao osoblje na jahti radi već četiri godine. Na kraju putovanja, kaže, vlasnici ili unajmljivači jahta joj poklanjaju skupocjene poklone poput iPada te daju bonuse u novcu.

Jedan arapski vlasnik jahte na kraju ljeta je osoblju na korištenje dao mercedes.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BECAR

20.07.2015 17:07

OVI SVJETSKI BOGATASI SU ZA NAS MALE MACE MI PO PORTOROZU RAZVALJUJEMO DOVODIMO I I NASE BANJALUCANKE POZNATE PO POSTENJU UZIVAMO TJ ODMARAMO SE MALO OD BOSNE A U NJOJ SAMO KRADEMO NOVAC TJ CIJELE BUDZETE TRPAMO U SVOJE DZEPOVE PA SVE IZ POCETKA

ODGOVORITE
Name

kosmos treca plata

20.07.2015 17:08

I vodje R srpske imaju Jahtu u Portorozu,ali je zabranjeno da se zna ko koga i zbog cega na pravdi boga ,pored legalnih zena Snsda, pravi gafove uz vino i viagru.

ODGOVORITE