Кахриман отишао у Француску, Валенсија отворила врата Рајковићу!

Црвена звезда би наредну недељу могла да дочека са потпуно новим голманским тандемом.

Фудбал 21.07.2015 | 14:00
Кахриман отишао у Француску, Валенсија отворила врата Рајковићу!

Један голман је отишао, други би могао ускоро. Црвена звезда би наредну недељу могла да дочека без голманског тандема из претходне и актуелне сезоне.

Дамир Кахриман је отпутовао у Француску где ће у среду обавити завршне преговоре са тамошњим прволигашем Бастијом. Интересовање Бастије за Кахримана траје већ дуже време, а искусни голман се прикључио тренинзима клуба са Корзике и уколико задовољи на проби потписаће уговор са њима. С обзиром да Звезда има велика дуговања према Кахриману, вероватно неће зарадити ништа од обештећења.

Међутим, после Кахримана, Црвена звезда би могла да остане и без своје „златне коке“ и највреднијег играча у тиму Предрага Рајковића. Најбољи млади голман Европе и света је уз Грујића практично једини озбиљан капитал који Звезда има и на којем може да заради чист новац, а данас су му се отворила врата преласка у Бриж.

Белгијски клуб се већ дуже времена расапитује за Рајковића и међу првима је показао конкретан интерес. Помињали су се касније ПСЖ и Лион, али су ови први довели Кевина Трапа, а други продужили уговор са Антонијем Лопешом, тако да је Бриж остао једини кандидат. Само се чекала продаја њиховог првог голмана Метјуа Рајана. Данас се десило и то...

Рајан је отпутовао у Валенсију где ће обавити лекарске прегледе и потписати уговор са клубом са Местаље у трансферу вредном 7.000.000 евра. Прилив новца од ордаје Рајана, Бриж ће покушати да искористи за довођење Рајковића. Навијачи белгијског клуба су већ узбуђени што је Рајан продат за више него пристојну суму и што би на његово место могао да дође такав бисер као што је Рајковић. Трансфер се већ стидљиво најављује у Белгији, а спекулише се да ће сума од око 3.000.000 евра бити довољна за куповину суперталентованог голмана Црвене звезде.

У случају одласка обојице голмана, алтернативе Црвена звезда ће алтернативу имати највероватније у Бојану Шаранову и Филипу Манојловићу. Шаранов који нема клуб већ шест месеци се раније изјаснио да је расположен за долазак на Маракану, али под условом да буде први голман. Манојловић је био трећи голман репрезентације која је освојила светску титулу на Мундијалиту, а у клубу га сматрају великом перспективом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

21.07.2015 12:06

Ако продате Рајке ви сте за мотку!

ОДГОВОРИТЕ