Kahriman otišao u Francusku, Valensija otvorila vrata Rajkoviću!

Crvena zvezda bi narednu nedelju mogla da dočeka sa potpuno novim golmanskim tandemom.

Fudbal 21.07.2015 | 14:00
Kahriman otišao u Francusku, Valensija otvorila vrata Rajkoviću!

Jedan golman je otišao, drugi bi mogao uskoro. Crvena zvezda bi narednu nedelju mogla da dočeka bez golmanskog tandema iz prethodne i aktuelne sezone.

Damir Kahriman je otputovao u Francusku gde će u sredu obaviti završne pregovore sa tamošnjim prvoligašem Bastijom. Interesovanje Bastije za Kahrimana traje već duže vreme, a iskusni golman se priključio treninzima kluba sa Korzike i ukoliko zadovolji na probi potpisaće ugovor sa njima. S obzirom da Zvezda ima velika dugovanja prema Kahrimanu, verovatno neće zaraditi ništa od obeštećenja.

Međutim, posle Kahrimana, Crvena zvezda bi mogla da ostane i bez svoje „zlatne koke“ i najvrednijeg igrača u timu Predraga Rajkovića. Najbolji mladi golman Evrope i sveta je uz Grujića praktično jedini ozbiljan kapital koji Zvezda ima i na kojem može da zaradi čist novac, a danas su mu se otvorila vrata prelaska u Briž.

Belgijski klub se već duže vremena rasapituje za Rajkovića i među prvima je pokazao konkretan interes. Pominjali su se kasnije PSŽ i Lion, ali su ovi prvi doveli Kevina Trapa, a drugi produžili ugovor sa Antonijem Lopešom, tako da je Briž ostao jedini kandidat. Samo se čekala prodaja njihovog prvog golmana Metjua Rajana. Danas se desilo i to...

Rajan je otputovao u Valensiju gde će obaviti lekarske preglede i potpisati ugovor sa klubom sa Mestalje u transferu vrednom 7.000.000 evra. Priliv novca od ordaje Rajana, Briž će pokušati da iskoristi za dovođenje Rajkovića. Navijači belgijskog kluba su već uzbuđeni što je Rajan prodat za više nego pristojnu sumu i što bi na njegovo mesto mogao da dođe takav biser kao što je Rajković. Transfer se već stidljivo najavljuje u Belgiji, a spekuliše se da će suma od oko 3.000.000 evra biti dovoljna za kupovinu supertalentovanog golmana Crvene zvezde.

U slučaju odlaska obojice golmana, alternative Crvena zvezda će alternativu imati najverovatnije u Bojanu Šaranovu i Filipu Manojloviću. Šaranov koji nema klub već šest meseci se ranije izjasnio da je raspoložen za dolazak na Marakanu, ali pod uslovom da bude prvi golman. Manojlović je bio treći golman reprezentacije koja je osvojila svetsku titulu na Mundijalitu, a u klubu ga smatraju velikom perspektivom.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dragan

21.07.2015 14:06

Ako prodate Rajke vi ste za motku!

ODGOVORITE