Исидори Бјелици нови налази много бољи!

Књижевница Исидора Бјелица полако добија трећу битку са канцером, који јој се нон-стоп враћа, па јој то улива наду да ће овог пута добити и рат.

Србија 20.07.2015 | 17:35
Исидори Бјелици нови налази много бољи!

Након месец дана, колико је на хемиотерапији у Швајцарској, резултати су се побољшали, јер јој очигледно њихов начин лечења прија, пише Ало.

- Налази су ми двапут бољи и ускоро завршавам прву серију терапије од месец дана. Онда ме чека пауза од 15 дана до хипертермије, којој ћу бити подвргнута - каже Исидора, која се лечи у Цириху захваљујући новчаним средствима које је за њу прикупио певач Владо Георгиев концертима које је одржао за њу.

Она успева да искористи боље здравствено стање да прошета природом, а посетила је и манастир Свете Тројице.

- Предах и молитве ми уливају највећу снагу да се борим. Мало се одмарам и на сену - истакла је Исидора, којој друштво прави супруг Небојша Пајкић.

Изолованост од породице јој најтеже пада јер због обавеза деца Вила и Лав не могу стално да буду уз њу, као ни супруг, који је редовни професор на факултету. Ипак, списатељица се труди да, иако је далеко и бије најважнију битку, буде упућена у сваки секунд њиховог живота.

- Остала сам у шоку када ми је Вила послала фотографију на којој је прикачена на неку жичару којом једри небеским сводом. Небо није довољно за моју драгу ћерку - похвалила се Исидора неустрашивошћу своје наследнице, која је ту особину очигледно наследила од мајке.

Подсећања ради, Исидори се и након операције карцинома на јајницима вратила болест која је била у трећој фази. Њу, ипак, нада и ентузијазам да ће победити тумор и још дуго година својој деци бити мајка не напуштају.

(Србија Данас)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сарајлија

20.07.2015 16:23

Драга моја Исидора,зелим ти да ти налази буду пилотски и да јос дуго позивис са мојим висоцанином Пајкицем.

ОДГОВОРИТЕ