Isidori Bjelici novi nalazi mnogo bolji!

Književnica Isidora Bjelica polako dobija treću bitku sa kancerom, koji joj se non-stop vraća, pa joj to uliva nadu da će ovog puta dobiti i rat.

Srbija 20.07.2015 | 17:35
Isidori Bjelici novi nalazi mnogo bolji!

Nakon mesec dana, koliko je na hemioterapiji u Švajcarskoj, rezultati su se poboljšali, jer joj očigledno njihov način lečenja prija, piše Alo.

- Nalazi su mi dvaput bolji i uskoro završavam prvu seriju terapije od mesec dana. Onda me čeka pauza od 15 dana do hipertermije, kojoj ću biti podvrgnuta - kaže Isidora, koja se leči u Cirihu zahvaljujući novčanim sredstvima koje je za nju prikupio pevač Vlado Georgiev koncertima koje je održao za nju.

Ona uspeva da iskoristi bolje zdravstveno stanje da prošeta prirodom, a posetila je i manastir Svete Trojice.

- Predah i molitve mi ulivaju najveću snagu da se borim. Malo se odmaram i na senu - istakla je Isidora, kojoj društvo pravi suprug Nebojša Pajkić.

Izolovanost od porodice joj najteže pada jer zbog obaveza deca Vila i Lav ne mogu stalno da budu uz nju, kao ni suprug, koji je redovni profesor na fakultetu. Ipak, spisateljica se trudi da, iako je daleko i bije najvažniju bitku, bude upućena u svaki sekund njihovog života.

- Ostala sam u šoku kada mi je Vila poslala fotografiju na kojoj je prikačena na neku žičaru kojom jedri nebeskim svodom. Nebo nije dovoljno za moju dragu ćerku - pohvalila se Isidora neustrašivošću svoje naslednice, koja je tu osobinu očigledno nasledila od majke.

Podsećanja radi, Isidori se i nakon operacije karcinoma na jajnicima vratila bolest koja je bila u trećoj fazi. Nju, ipak, nada i entuzijazam da će pobediti tumor i još dugo godina svojoj deci biti majka ne napuštaju.

(Srbija Danas)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sarajlija

20.07.2015 16:23

Draga moja Isidora,zelim ti da ti nalazi budu pilotski i da jos dugo pozivis sa mojim visocaninom Pajkicem.

ODGOVORITE