Емотиван говор Гордана Петрића на Скупштини Партизана!

Боли ме што брзо трошимо легенде клуба! Бивши функционер Партизана предложио и да клупски интернат који би тек требало да буде изграђен понесе име Александра Митровића.

Фудбал 21.07.2015 | 12:40
Емотиван говор Гордана Петрића на Скупштини Партизана!

Као и на прошлој скупштини фудбалског клуба Партизана, бивши потпредседник црно-белих Гордан Петрић одржао је емотиван и надахнут говор у којем је подсетио управу на предизборна обећања, похвалио челнике за добре ствари које су урадили, али и још једном позвао на ангажовање ревизорску кућу.
"Све што сте рекли до сад подржавам и прихватам, али да бисмо знали шта се стварно дешава у Партизану мислим да би требало да ангажујемо ревизорску кућу. Знам да је тешко, успели сте упркос неповољним околностима да стабилизујете клуб, доведете појачања и остварите сарадњу са навијачима. Само, немојте неко да вас заварава, јер са навијачима би требало са се сарађује нон-стоп. То није наша одлука, већ одлука по Статуту УЕФА“, рекао је Петрић на скупштини у спортском центру Земунело.

Некадашњи функционер клуба, а сада члан скупштине казао је и да му је жао што на састанак нису дошли Љубиша Тумбаковић и Драган Ћирић.
“Жао ми је што овде нису два човека који су били иницијатори да ви (Зоран Поповић, прим. ау) дођете ви на чело клуба. То су Љубиша Тумбаковић и Драган Ћирић. Боли ме што брзо трошимо имена и легенде клуба. Не улазим у то зашто нису са нама на Скупштини, моја жеља је да се сви окупимо око Партизана“, навео је он.

Петрић је потом предложио и да интернат који би клуб требало да изгради у наредном периоду понесе име Александра Митровића, бившег нападача који би требало да пређе из Андерлехта у Њукасл, а црно-бели ће од тога зарадити више од три милиона евра.

“Што се тиче Интерната, види се да је леп пројекат, али бавим се тим стварима и знам да нови закон предвиђа да прође 28 дана од издавања дозволе до почетка градње. А пошто чујем да је Александар Митровић данас потписао за Њукасл предлажем да се новац који нам следује од његовог трансфера из Андерлехта усмери за потребе новог објекта. Може и интернат да се зове ’Александар Митровић’", закључио је Петрић који сада обавља и функцију тренера Земуна.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

21.07.2015 12:04

Аууу Гордане паметно си причао!То значи да ћеш и ти бити одсутан на следећој сједници јер ћеш бити потрошен!

ОДГОВОРИТЕ