Emotivan govor Gordana Petrića na Skupštini Partizana!

Boli me što brzo trošimo legende kluba! Bivši funkcioner Partizana predložio i da klupski internat koji bi tek trebalo da bude izgrađen ponese ime Aleksandra Mitrovića.

Fudbal 21.07.2015 | 12:40
Emotivan govor Gordana Petrića na Skupštini Partizana!

Kao i na prošloj skupštini fudbalskog kluba Partizana, bivši potpredsednik crno-belih Gordan Petrić održao je emotivan i nadahnut govor u kojem je podsetio upravu na predizborna obećanja, pohvalio čelnike za dobre stvari koje su uradili, ali i još jednom pozvao na angažovanje revizorsku kuću.
"Sve što ste rekli do sad podržavam i prihvatam, ali da bismo znali šta se stvarno dešava u Partizanu mislim da bi trebalo da angažujemo revizorsku kuću. Znam da je teško, uspeli ste uprkos nepovoljnim okolnostima da stabilizujete klub, dovedete pojačanja i ostvarite saradnju sa navijačima. Samo, nemojte neko da vas zavarava, jer sa navijačima bi trebalo sa se sarađuje non-stop. To nije naša odluka, već odluka po Statutu UEFA“, rekao je Petrić na skupštini u sportskom centru Zemunelo.

Nekadašnji funkcioner kluba, a sada član skupštine kazao je i da mu je žao što na sastanak nisu došli Ljubiša Tumbaković i Dragan Ćirić.
“Žao mi je što ovde nisu dva čoveka koji su bili inicijatori da vi (Zoran Popović, prim. au) dođete vi na čelo kluba. To su Ljubiša Tumbaković i Dragan Ćirić. Boli me što brzo trošimo imena i legende kluba. Ne ulazim u to zašto nisu sa nama na Skupštini, moja želja je da se svi okupimo oko Partizana“, naveo je on.

Petrić je potom predložio i da internat koji bi klub trebalo da izgradi u narednom periodu ponese ime Aleksandra Mitrovića, bivšeg napadača koji bi trebalo da pređe iz Anderlehta u Njukasl, a crno-beli će od toga zaraditi više od tri miliona evra.

“Što se tiče Internata, vidi se da je lep projekat, ali bavim se tim stvarima i znam da novi zakon predviđa da prođe 28 dana od izdavanja dozvole do početka gradnje. A pošto čujem da je Aleksandar Mitrović danas potpisao za Njukasl predlažem da se novac koji nam sleduje od njegovog transfera iz Anderlehta usmeri za potrebe novog objekta. Može i internat da se zove ’Aleksandar Mitrović’", zaključio je Petrić koji sada obavlja i funkciju trenera Zemuna.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dragan

21.07.2015 12:04

Auuu Gordane pametno si pričao!To znači da ćeš i ti biti odsutan na sledećoj sjednici jer ćeš biti potrošen!

ODGOVORITE