Откривене мрачне тајне Реала...Пардон - Флорентина Переза!

Перез отерао Макелелеа и Етоа зато што су црнци, а Дел Боскеа јер није згодан! Маркез рекао и да је Герет Бејл миљеник првог човека Реала, да је због њега ушао у сукоб са Карлом Анчелотијем. Због Бејла и Бенземе наводно су “страдали“ Ди Марија и Игуаин!

Фудбал 24.07.2015 | 22:20
Откривене мрачне тајне Реала...Пардон - Флорентина Переза!

Менаџер сада већ бившег голмана мадридског Реала Икера Касиљаса, Сантос Маркез осуо је паљбу по председнику краљевског клуба Флорентину Перезу из свих оружја. Он је изнео озбиљне оптужбе на рачун првог човека Реала, за којег је казао да не воли тамнопуте фудбалере.

Овакве оптужбе свакако ће изазвати даљу реакцију у шпанској јавности, иако Маркез тврди да Перез није расиста.
“Није поштовао Макелелеа. Флорентино једноставо не воли тамнопуте играче, али није расиста. Сукобио сам са са њим и због Етоа својевремено. Самјуел је тада био Галактикос готово као Фиго. Отишао је из Реала само због боје коже“, рекао је Маркез за мадридски лист Ас.

Макелеле је из мадридског клуба отишао 2003. године у енглески Челси, а Ето је напустио клуб три сезоне раније после само три утакмице у дресу првог тима. Касније је преко Мајорке стигао до Барселоне. Остало је историја.

Маркез се није ту зауставио, већ је оптужио председника Реала да је увек имао миљенике у екипи и да су ти играчи имали повлашћен третман. У садашњој екипи то су наводно Герет Бејл и Карим Бензема, због којих је Перез наводно вршио и притисак на тренере.
“Сви у екипи знају ко су Перезови миљеници, а то је јасно и тренеру Реала. Са Анчелотијем се сукобио око Бејла, јер сматра да је Велшанин најбољи фудбалер на свету. Такође, не зна на прави начин да се брине о Кристијану Роналду, освајачу Златне лопте. Али, зато ће Бејл играти шта год буде хтео. Ту је и Карим Бензема, али се зато отарасио Игуаина, Ди Марије и Дел Боскеа“, навео је шпански менаџер.

Маркез је потврдио још једну ствар о којој се прича по Шпанији, али нико није то изнео пред јавност. Перез изузетно води рачуна и о томе какав је физички изглед играча и тренера краљевског клуба.
“Дел Боске је са Реалом освојио све што је могао, али не изгледа баш као даса. Због тога је Флорентино довео згодног Карлоса Кеироша који је умало упропастио екипу“, закључио је Маркез.

Коментари / 0

Оставите коментар