Otkrivene mračne tajne Reala...Pardon - Florentina Pereza!

Perez oterao Makelelea i Etoa zato što su crnci, a Del Boskea jer nije zgodan! Markez rekao i da je Geret Bejl miljenik prvog čoveka Reala, da je zbog njega ušao u sukob sa Karlom Ančelotijem. Zbog Bejla i Benzeme navodno su “stradali“ Di Marija i Iguain!

Fudbal 24.07.2015 | 22:20
Otkrivene mračne tajne Reala...Pardon - Florentina Pereza!

Menadžer sada već bivšeg golmana madridskog Reala Ikera Kasiljasa, Santos Markez osuo je paljbu po predsedniku kraljevskog kluba Florentinu Perezu iz svih oružja. On je izneo ozbiljne optužbe na račun prvog čoveka Reala, za kojeg je kazao da ne voli tamnopute fudbalere.

Ovakve optužbe svakako će izazvati dalju reakciju u španskoj javnosti, iako Markez tvrdi da Perez nije rasista.
“Nije poštovao Makelelea. Florentino jednostavo ne voli tamnopute igrače, ali nije rasista. Sukobio sam sa sa njim i zbog Etoa svojevremeno. Samjuel je tada bio Galaktikos gotovo kao Figo. Otišao je iz Reala samo zbog boje kože“, rekao je Markez za madridski list As.

Makelele je iz madridskog kluba otišao 2003. godine u engleski Čelsi, a Eto je napustio klub tri sezone ranije posle samo tri utakmice u dresu prvog tima. Kasnije je preko Majorke stigao do Barselone. Ostalo je istorija.

Markez se nije tu zaustavio, već je optužio predsednika Reala da je uvek imao miljenike u ekipi i da su ti igrači imali povlašćen tretman. U sadašnjoj ekipi to su navodno Geret Bejl i Karim Benzema, zbog kojih je Perez navodno vršio i pritisak na trenere.
“Svi u ekipi znaju ko su Perezovi miljenici, a to je jasno i treneru Reala. Sa Ančelotijem se sukobio oko Bejla, jer smatra da je Velšanin najbolji fudbaler na svetu. Takođe, ne zna na pravi način da se brine o Kristijanu Ronaldu, osvajaču Zlatne lopte. Ali, zato će Bejl igrati šta god bude hteo. Tu je i Karim Benzema, ali se zato otarasio Iguaina, Di Marije i Del Boskea“, naveo je španski menadžer.

Markez je potvrdio još jednu stvar o kojoj se priča po Španiji, ali niko nije to izneo pred javnost. Perez izuzetno vodi računa i o tome kakav je fizički izgled igrača i trenera kraljevskog kluba.
“Del Boske je sa Realom osvojio sve što je mogao, ali ne izgleda baš kao dasa. Zbog toga je Florentino doveo zgodnog Karlosa Keiroša koji je umalo upropastio ekipu“, zaključio je Markez.

Komentari / 0

Ostavite komentar