Тикет "ОФК - Звезда, из кеца у двојку" је био - шала?!

Фудбалска утакмица ОФК Београд - Црвена звезда, у којој је домаћин водио са 2:0 на полувремену а гост победио са 2:6 на крају, дигла је много прашине. Ништа се она не смањује ни дан по њеном завршетку.

Фудбал 21.07.2015 | 21:40
Тикет "ОФК - Звезда, из кеца у двојку" је био - шала?!

Један навијач који је пратио меч између ОФК Београда и Црвене звезде фотографисао је уплаћен тикет на овај меч...

На интернету се појавила фотографија навијача који се налази на стадиону Обилића, на коме је и одигран поменути меч, а у чијој руци се види да држи тикет.

На тикету је уплаћен новац на то да ће ОФК Београд водити на полувремену, а да ће Звезда победити на крају, што се и десило.

Власник тикета позвао је редакцију и рекао да му "никада не би пало на памет да објави овакав тикет на интернету" а још мање "да, као Звездаш, уради било шта да нашкоди свом омиљеном клубу".

"Ја редовно играм овакве 'прелазе', али на врло малу уплату, по 25 динара, јер су квоте око 500 до 700, па мој улог није никакав, а потенцијални добитак може да буде и по 15, 17 хиљада. То су све, онако, више "ако прође - прође" тикети.

"Ја сам на полувремену направио шалу са другарима, фотографишући свој тикет и пославши им мобилним телефоном фотографију написао сам им 'ево, сад ће преокрет, мора, да ми дође тикет'. И, преокрет се десио. Али, нисам ни сањао да ће они тај тикет да пошаљу на неке интернет форуме, да ће сви о томе да причају. Заиста сам то објавио само као нашу, интерну шалу".

Коментари / 0

Оставите коментар