Tiket "OFK - Zvezda, iz keca u dvojku" je bio - šala?!

Fudbalska utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda, u kojoj je domaćin vodio sa 2:0 na poluvremenu a gost pobedio sa 2:6 na kraju, digla je mnogo prašine. Ništa se ona ne smanjuje ni dan po njenom završetku.

Fudbal 21.07.2015 | 21:40
Tiket "OFK - Zvezda, iz keca u dvojku" je bio - šala?!

Jedan navijač koji je pratio meč između OFK Beograda i Crvene zvezde fotografisao je uplaćen tiket na ovaj meč...

Na internetu se pojavila fotografija navijača koji se nalazi na stadionu Obilića, na kome je i odigran pomenuti meč, a u čijoj ruci se vidi da drži tiket.

Na tiketu je uplaćen novac na to da će OFK Beograd voditi na poluvremenu, a da će Zvezda pobediti na kraju, što se i desilo.

Vlasnik tiketa pozvao je redakciju i rekao da mu "nikada ne bi palo na pamet da objavi ovakav tiket na internetu" a još manje "da, kao Zvezdaš, uradi bilo šta da naškodi svom omiljenom klubu".

"Ja redovno igram ovakve 'prelaze', ali na vrlo malu uplatu, po 25 dinara, jer su kvote oko 500 do 700, pa moj ulog nije nikakav, a potencijalni dobitak može da bude i po 15, 17 hiljada. To su sve, onako, više "ako prođe - prođe" tiketi.

"Ja sam na poluvremenu napravio šalu sa drugarima, fotografišući svoj tiket i poslavši im mobilnim telefonom fotografiju napisao sam im 'evo, sad će preokret, mora, da mi dođe tiket'. I, preokret se desio. Ali, nisam ni sanjao da će oni taj tiket da pošalju na neke internet forume, da će svi o tome da pričaju. Zaista sam to objavio samo kao našu, internu šalu".

Komentari / 0

Ostavite komentar