Због врућине 225 интервенција у Бијељини!

Енормно висока температура наставља да ствара проблеме градјанима у Републици Српској. Службе хитне помоћи биљеже повећан број интервенција.

Република Српска 20.07.2015 | 16:10
Због врућине 225 интервенција у Бијељини!

Бијељинска служба хитне помоћи у недељу је имала 225 интервенција. Појачан опрез савјетују и полиција и Аутомото савез.

Вруће јесте и број интервенција бањалучке службе хитне помоћи јесте повећан али не алармантно кажу у бањалучкој хитној помоћи. Биљеже повећан број позива али бројке ипак показују да се градјани очигледно држе савјета и упутстава доктора.

Клима и претјерано ниже температуре у односу на вањске су најчешћи утрок колапса и нагле промјене притиска у Бања Луци појашњавању у бањалучкој служби хитне помоћи.

У Бијељини биљеже пораст интервенција. У недељу 225. Бијељинска хитна помоћ посљедњих дана има пуне руке посла. Савјетују како помоћи градјанима на лицу мјеста.

У полицијској станици за безбједност саобраћаја Бања Лука напомињу да у посљедњих седам дана од када трају енормно високе темпаратуре није забиљежена ни једна тежа саобраћајна несрећа на подручју града. Број лакших несрећа је уобичајен.

И они ипак апелују на возаче на појачану концентрацију и избјегавање највећих саобраћајних гужви у најврелије доба дана ако је то могуће.

У Аутомото савезу Српске напомињу да су забиљежена дужа чекања на граничним прелазима која воде према југу. Чека се од сат до два.

Услови на путевима у Српској и БиХ подаци су аутомото савеза занемари ли се врућина као отежавајућа околност при вожњи добри. И у полицији кажу више проблема са несрећама имају када је кишовито вријеме.

(БН ТВ)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Жарко

20.07.2015 21:46

ХААРП је климатско оружје у рукама ватиканских језуита помоћу кога вештачки изазивају катастрофе: суше или поплаве. Умно поремећени педофили из Ватикана ће нас спржити или сапрати у Дунав, па у Црно Море! ХААРП је антенски систем помоћу кога настрани педофили из Ватикана изводе климатски рат ради пљачке. ХААРП је електронски акцелератор магнетних таласа. Тастер од ХААРП-а држе у рукама католички језуити у лабораторијама у Америци, који су под командом Ватикана. Исусовци у Ватиканау су одлучили да уклоне становништво са планете. Њима нико не треба, они се клонирају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

20.07.2015 21:54

Свака цаст свимздравственим радницима а насима у Дому здравља Бијељина посебне цеститке !

ОДГОВОРИТЕ