Zbog vrućine 225 intervencija u Bijeljini!

Enormno visoka temperatura nastavlja da stvara probleme gradjanima u Republici Srpskoj. Službe hitne pomoći bilježe povećan broj intervencija.

Republika Srpska 20.07.2015 | 16:10
Zbog vrućine 225 intervencija u Bijeljini!

Bijeljinska služba hitne pomoći u nedelju je imala 225 intervencija. Pojačan oprez savjetuju i policija i Automoto savez.

Vruće jeste i broj intervencija banjalučke službe hitne pomoći jeste povećan ali ne alarmantno kažu u banjalučkoj hitnoj pomoći. Bilježe povećan broj poziva ali brojke ipak pokazuju da se gradjani očigledno drže savjeta i uputstava doktora.

Klima i pretjerano niže temperature u odnosu na vanjske su najčešći utrok kolapsa i nagle promjene pritiska u Banja Luci pojašnjavanju u banjalučkoj službi hitne pomoći.

U Bijeljini bilježe porast intervencija. U nedelju 225. Bijeljinska hitna pomoć posljednjih dana ima pune ruke posla. Savjetuju kako pomoći gradjanima na licu mjesta.

U policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Banja Luka napominju da u posljednjih sedam dana od kada traju enormno visoke temparature nije zabilježena ni jedna teža saobraćajna nesreća na području grada. Broj lakših nesreća je uobičajen.

I oni ipak apeluju na vozače na pojačanu koncentraciju i izbjegavanje najvećih saobraćajnih gužvi u najvrelije doba dana ako je to moguće.

U Automoto savezu Srpske napominju da su zabilježena duža čekanja na graničnim prelazima koja vode prema jugu. Čeka se od sat do dva.

Uslovi na putevima u Srpskoj i BiH podaci su automoto saveza zanemari li se vrućina kao otežavajuća okolnost pri vožnji dobri. I u policiji kažu više problema sa nesrećama imaju kada je kišovito vrijeme.

(BN TV)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Žarko

20.07.2015 21:46

HAARP je klimatsko oružje u rukama vatikanskih jezuita pomoću koga veštački izazivaju katastrofe: suše ili poplave. Umno poremećeni pedofili iz Vatikana će nas spržiti ili saprati u Dunav, pa u Crno More! HAARP je antenski sistem pomoću koga nastrani pedofili iz Vatikana izvode klimatski rat radi pljačke. HAARP je elektronski akcelerator magnetnih talasa. Taster od HAARP-a drže u rukama katolički jezuiti u laboratorijama u Americi, koji su pod komandom Vatikana. Isusovci u Vatikanau su odlučili da uklone stanovništvo sa planete. Njima niko ne treba, oni se kloniraju.

ODGOVORITE
Name

Marko

20.07.2015 21:54

Svaka cast svimzdravstvenim radnicima a nasima u Domu zdravlja Bijeljina posebne cestitke !

ODGOVORITE