ЛШ: Сарајево отишло у Пољску по чудо!

Фудбалери Сарајева отпутовали у Познањ гдје ће покушати да надокнаде 0:2 из првог меча са Лехом.

Фудбал 20.07.2015 | 17:00
ЛШ: Сарајево отишло у Пољску по чудо!

Тежак задатак за фудбалере Сарајева. Екипа Џенана Ушчуплића мора да надокнади минус од два гола из прве утакмцие на Кошеву.

Бордо експедиција у понедјељак је са сарајевског аеродрома отпутовала у Познањ, гдје ће у сриједу од 20.45 играти реванш другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Пут до одредишта прошао је у реду, остаје да се види, да ли играчи Сарајева имају довољно снаге, воље и квалитета да преокрену резултат против Леха.

Нада у својеврсно чудо, наравно, још није изгубљена.

"У Познањ не идемо на излет. Максимално смо концентрисани, желимо пружити бољу игру него што је то био случај у првој утакмици. С обзиром на квалитет који посједује наш тим, сигуран сам да ћемо то и учинити", рекао је спортски директор Сарајева Абдулах Ибраковић.

Он је истакао да је пораз на Кошеву био прилично несрећан.

"Поклонили смо Леху оба гола. Код првог гола имали смо пех да је стопер Милан Степанов био изван терена. Ваљда нас малер неће пратити и у реваншу. Лех није непобједив, показао је то и Погон у суботу (пораз Леха у првенству 1:2, оп.а.). Имамо касету с тог меча и игру Леха су већ анализирали у нашем стручном штабу. Истина, Лех није наступио у најјачем саставу, али то не мијења одниос какав мора имати наш тим у сриједу у Познању. Много више труда залагања, борбе и концентрације предуслов је за успјех", истакао је Ибраковић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

маријан

20.07.2015 16:58

Ко оде по цудо добије обицно по глави незапосленог становника изненадјење.

ОДГОВОРИТЕ