ЛШ: Идемо на побједу и у Грузији!

Фудбалери Партизана у ведром расположењу се укрцали у авион који их је однео до Грузије. Очекују да се Дила Гори отвори, а онда...

Фудбал 21.07.2015 | 11:00
ЛШ: Идемо на побједу и у Грузији!

Партизан је пре недељу дана успео да пробије бункер неиспиративне и немаштовите екипе Дила Гори из Грузије. Један, али вредан и леп гол Стефана Бабовића донео је мирноћу црно-белима пред реванш, а врло добра игра и узбедљива победа против Металца на отварању нове првенствене сезоне "набацила" је осмехе на лица играча Партизана.

Ведра атмосфера била је у понедељак пре подне на београдском аеродрому пред укрцавање у авион за Грузију.

Да ли је београдских 1:0 довољно за пролаз у наредну рунду, односно за много краћи пут до Букурешта? Сви у црно-белом табору верују да јесте.

"Бољи смо и од тога не бежимо. Идемо да победимо и прођемо у наредно коло. За мене је Дила велика мистерија по питању тога да ли ће се отворити. Верујем да се опет неће оријентисати превише на напад, чекаће нас на контре, али ће у неком тренутку морати да се отворе. Сматрам да је предност из Београда довољна и да би један гол могао да нам доста помогне да решимо питање пласмана у наредно коло", уверен је стрелац јединог гола у Београду Стефан Бабовић.

Абубакар Оумару, нападач који је многим навијачима Партизана био велика жеља претходних година, показао је да ће, кад уђе у форму и стекне неопходну кондицију бити велико појачање. И он, попут Бабовића, верује у позитиван исход реванша.

"Партизан мора да игра своју игру и у Грузији, а не да размишља или пролагођава се противнику. Заправо, уопште не зависимо од њих. Битно је само како ћемо се ми поставити. Наравно, надам се да ће Дила да се отвори што би нама, као бочним играчима, створило доста простора за постизање што је могуће ранијег гола који би нам омогућио да контролишемо утакмицу и мирно је приведемо крају. Пошто сам нападач, нормално је да ми значи погодак против Металца и надам се да ће их бити још", каже "Абу".

Везиста Марко Јевтовић верује да ће се грузијска екипа "отворити", а то значи и лакши посао за навални ред црно-белих.

"Очекујем да Дила заигра отвореније него у Хумској 1, где се бранила са десеторицом у Београду, што је за мене било невероватно. Желимо победу и у Грузији, како бисмо потврдили пролаз у наредно коло квалификација за Лигу шампиона".

Списак играча:

Живко Живковић, Кљајић, Вулићевић, Балажиц, Ћирковић, Фабрисио, Богосавац, Немања Петровић, Јевтовић, Брашанац, Лукић, Андрија Живковић, Саша Илић, Бабовић, Трујић, Оумару, Божинов, Нинковић, Шапоњић.

На пут нису пошли: Бандаловски, Грбић, Маринковић, Којић, Лука.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Верни навијац

21.07.2015 09:53

Има ли тв преноса и где?

ОДГОВОРИТЕ