LŠ: Idemo na pobjedu i u Gruziji!

Fudbaleri Partizana u vedrom raspoloženju se ukrcali u avion koji ih je odneo do Gruzije. Očekuju da se Dila Gori otvori, a onda...

Fudbal 21.07.2015 | 11:00
LŠ: Idemo na pobjedu i u Gruziji!

Partizan je pre nedelju dana uspeo da probije bunker neispirativne i nemaštovite ekipe Dila Gori iz Gruzije. Jedan, ali vredan i lep gol Stefana Babovića doneo je mirnoću crno-belima pred revanš, a vrlo dobra igra i uzbedljiva pobeda protiv Metalca na otvaranju nove prvenstvene sezone "nabacila" je osmehe na lica igrača Partizana.

Vedra atmosfera bila je u ponedeljak pre podne na beogradskom aerodromu pred ukrcavanje u avion za Gruziju.

Da li je beogradskih 1:0 dovoljno za prolaz u narednu rundu, odnosno za mnogo kraći put do Bukurešta? Svi u crno-belom taboru veruju da jeste.

"Bolji smo i od toga ne bežimo. Idemo da pobedimo i prođemo u naredno kolo. Za mene je Dila velika misterija po pitanju toga da li će se otvoriti. Verujem da se opet neće orijentisati previše na napad, čekaće nas na kontre, ali će u nekom trenutku morati da se otvore. Smatram da je prednost iz Beograda dovoljna i da bi jedan gol mogao da nam dosta pomogne da rešimo pitanje plasmana u naredno kolo", uveren je strelac jedinog gola u Beogradu Stefan Babović.

Abubakar Oumaru, napadač koji je mnogim navijačima Partizana bio velika želja prethodnih godina, pokazao je da će, kad uđe u formu i stekne neophodnu kondiciju biti veliko pojačanje. I on, poput Babovića, veruje u pozitivan ishod revanša.

"Partizan mora da igra svoju igru i u Gruziji, a ne da razmišlja ili prolagođava se protivniku. Zapravo, uopšte ne zavisimo od njih. Bitno je samo kako ćemo se mi postaviti. Naravno, nadam se da će Dila da se otvori što bi nama, kao bočnim igračima, stvorilo dosta prostora za postizanje što je moguće ranijeg gola koji bi nam omogućio da kontrolišemo utakmicu i mirno je privedemo kraju. Pošto sam napadač, normalno je da mi znači pogodak protiv Metalca i nadam se da će ih biti još", kaže "Abu".

Vezista Marko Jevtović veruje da će se gruzijska ekipa "otvoriti", a to znači i lakši posao za navalni red crno-belih.

"Očekujem da Dila zaigra otvorenije nego u Humskoj 1, gde se branila sa desetoricom u Beogradu, što je za mene bilo neverovatno. Želimo pobedu i u Gruziji, kako bismo potvrdili prolaz u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona".

Spisak igrača:

Živko Živković, Kljajić, Vulićević, Balažic, Ćirković, Fabrisio, Bogosavac, Nemanja Petrović, Jevtović, Brašanac, Lukić, Andrija Živković, Saša Ilić, Babović, Trujić, Oumaru, Božinov, Ninković, Šaponjić.

Na put nisu pošli: Bandalovski, Grbić, Marinković, Kojić, Luka.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Verni navijac

21.07.2015 09:53

Ima li tv prenosa i gde?

ODGOVORITE