Дрогба из пензије у Интер?!

"Интер је велики клуб и био би озбиљна опција уколико ме искрено желе тамо", рекао је легендарни фудбалер Дидије Дрогба.

Фудбал 21.07.2015 | 08:20
Дрогба из пензије у Интер?!

Таман када сте помислили да је готово – није!

Многи су очекивали да ће легендарни Дидије Дрогба завршити каријеру овог лета и прикључити се стручном штабу Челсија, али је 37-годишњи фудбалер одлучио да настави да даје голове.

Међутим, да ће прећи у Интер? Томе се мало ко надао...

"Нисам скроз упознат са ситуацијом", рекао је Дрогба када су му пренели да се Интер распитује за његове услуге.

"Интер је велики клуб и сигурно да бих добро саслушао њихову понуду, уколико би ме позвали, али ја сам тренутно у преговорима са једним клубом из МЛС. Интер би могао да буде опција уколико би ме озбиљно желели тамо", оставио је Дрогба простор да се, у последњи час, не придружи колонији некадашњих звезда европског фудбала, која је формирана у Америци.

Дрогба сматра да му, иако у је у позним годинама, не би био проблем да се за место у тиму бори са Мауром Икардијем, младом звездом аргентинског фудбала.

Уколико би до овог трансфера, на крају, дошло, Дрогба би постао клупски колега са нашим Немањом Видићем с којим је годинама водио жестоке битке у дербијима Манчестер јунајтед - Челси. Дрогба је касније уврстио Видића, уз Рија Фердинанда и Карлеса Пујола, у тројицу најбољих дефанзиваца против којих је играо.

Можда Интер на овај начин жели да одговори Милану, који је готово завршио посао око повратка Златана Ибрахимовића на "Сан Сиро".

Коментари / 0

Оставите коментар