Drogba iz penzije u Inter?!

"Inter je veliki klub i bio bi ozbiljna opcija ukoliko me iskreno žele tamo", rekao je legendarni fudbaler Didije Drogba.

Fudbal 21.07.2015 | 08:20
Drogba iz penzije u Inter?!

Taman kada ste pomislili da je gotovo – nije!

Mnogi su očekivali da će legendarni Didije Drogba završiti karijeru ovog leta i priključiti se stručnom štabu Čelsija, ali je 37-godišnji fudbaler odlučio da nastavi da daje golove.

Međutim, da će preći u Inter? Tome se malo ko nadao...

"Nisam skroz upoznat sa situacijom", rekao je Drogba kada su mu preneli da se Inter raspituje za njegove usluge.

"Inter je veliki klub i sigurno da bih dobro saslušao njihovu ponudu, ukoliko bi me pozvali, ali ja sam trenutno u pregovorima sa jednim klubom iz MLS. Inter bi mogao da bude opcija ukoliko bi me ozbiljno želeli tamo", ostavio je Drogba prostor da se, u poslednji čas, ne pridruži koloniji nekadašnjih zvezda evropskog fudbala, koja je formirana u Americi.

Drogba smatra da mu, iako u je u poznim godinama, ne bi bio problem da se za mesto u timu bori sa Maurom Ikardijem, mladom zvezdom argentinskog fudbala.

Ukoliko bi do ovog transfera, na kraju, došlo, Drogba bi postao klupski kolega sa našim Nemanjom Vidićem s kojim je godinama vodio žestoke bitke u derbijima Mančester junajted - Čelsi. Drogba je kasnije uvrstio Vidića, uz Rija Ferdinanda i Karlesa Pujola, u trojicu najboljih defanzivaca protiv kojih je igrao.

Možda Inter na ovaj način želi da odgovori Milanu, koji je gotovo završio posao oko povratka Zlatana Ibrahimovića na "San Siro".

Komentari / 0

Ostavite komentar