Видео: Маракана се поклонила Роналдињу!

Један од најбољих фудбалера у претходне две деценије, Бразилац Роналдињо Гаучо постао је нови играч Флуминенсеа.

Фудбал 22.07.2015 | 12:40
Видео: Маракана се поклонила Роналдињу!

Иако се чинило да је популарни 'Дињо' у једном тренутку потписао, заједно са Самјуелом Етоом, за турски Анталијаспор, он се ипак одлучио за повратак у домовину.

Представљању некада најбољег играча света на чувеној 'Маракани' присуствовало је скоро 50.000 људи, који су овацијама дочекали освајача Светског првенства у Јапану и Јужној Кореји 2002. године.

"Био је ово веома посебан дан за мене. Хвала ти Маракано зато што си ме пустила да будем део твоје приће. Хвала и теби Флу, што си ми дозволио да те упознам, да упознам твоју племенитост и твоју причу. Даћу све од себе да испишем победничко поглавље у историји клуба. Осетио сам огромну емоцију истог тренутка када сам згазио на траву. Хвала вам из свег срца. Желим да заједно кренемо у поход на титулу, која је и мени јако важна. Једина је која ми недостаје. Рачунам на вас до самог краја. Колико год буде било тешко борићемо се заједно", написао је Роналдињо на свом Фејсбук профилу.

Харизматични 35-годишњи офанзивни везиста почео је каријеру у Гремију, а затим је наступао за Пари Сен Жермен, Барселону, Милан, Фламенго, Атлетико Минеиро и Квертара. Освојио је све што се у фудбалу освојити може, сем титуле првака Бразила.

Коментари / 0

Оставите коментар