Video: Marakana se poklonila Ronaldinju!

Jedan od najboljih fudbalera u prethodne dve decenije, Brazilac Ronaldinjo Gaučo postao je novi igrač Fluminensea.

Fudbal 22.07.2015 | 12:40
Video: Marakana se poklonila Ronaldinju!

Iako se činilo da je popularni 'Dinjo' u jednom trenutku potpisao, zajedno sa Samjuelom Etoom, za turski Antalijaspor, on se ipak odlučio za povratak u domovinu.

Predstavljanju nekada najboljeg igrača sveta na čuvenoj 'Marakani' prisustvovalo je skoro 50.000 ljudi, koji su ovacijama dočekali osvajača Svetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine.

"Bio je ovo veoma poseban dan za mene. Hvala ti Marakano zato što si me pustila da budem deo tvoje priće. Hvala i tebi Flu, što si mi dozvolio da te upoznam, da upoznam tvoju plemenitost i tvoju priču. Daću sve od sebe da ispišem pobedničko poglavlje u istoriji kluba. Osetio sam ogromnu emociju istog trenutka kada sam zgazio na travu. Hvala vam iz sveg srca. Želim da zajedno krenemo u pohod na titulu, koja je i meni jako važna. Jedina je koja mi nedostaje. Računam na vas do samog kraja. Koliko god bude bilo teško borićemo se zajedno", napisao je Ronaldinjo na svom Fejsbuk profilu.

Harizmatični 35-godišnji ofanzivni vezista počeo je karijeru u Gremiju, a zatim je nastupao za Pari Sen Žermen, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro i Kvertara. Osvojio je sve što se u fudbalu osvojiti može, sem titule prvaka Brazila.

Komentari / 0

Ostavite komentar