Иванишевић: Марин ће ускоро побиједити Новака!

Тренер Марина Чилића Горан Иванишевић рекао је да верује да ће хрватски тенисер ускоро моћи да победи Новака Ђоковића и освоји још неки Грен слем.

Тенис 20.07.2015 | 09:40
Иванишевић: Марин ће ускоро побиједити Новака!

Чилић је највећи успех каријере остварио на прошлогодишњем УС Опену, када је освојио свој први Грен слем, а од тада је имао велике проблеме са повредама.

Хрватски тенисер до сада није ниједном славио против Ђоковића, а најбољи тенисер света тренутно води са 13-0 у међусобним дуелима.

“Пошто познајем Мартинов карактер и његову истрајност, искрено се верујем да може да игра добро како сви знамо и поново буде онај стари Чилић. Мислим да нисмо далеко од тренутка када ће моћи да победи Ђоковића, а исто тако сам убеђен да ће освојити неки од наредних Грен слемова”, рекао је Иванишевић.

Чилић је због повреде рамена пропустио велики број мечева на почетку сезоне, а Иванишевић верује да хрватски тенисер игра боље, али да још није задовољан.

“Када се погледа кроз шта је све прошао, резултати које је бележио последњих месеци нису могли да буду бољи. Знам да није задовољан својом игром и слажем се са њим, али морамо да будемо реални. Надам се да смо тај период оставили иза себе, пошто обојица не желимо да се сећамо тога”, нагласио је Иванишевић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ја

20.07.2015 07:53

Лијепо је зивјети у нади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јбг

20.07.2015 08:41

Па зар му 13 изгубљених мечева даје икакву наду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

20.07.2015 08:54

Хаха

ОДГОВОРИТЕ