Ivanišević: Marin će uskoro pobijediti Novaka!

Trener Marina Čilića Goran Ivanišević rekao je da veruje da će hrvatski teniser uskoro moći da pobedi Novaka Đokovića i osvoji još neki Gren slem.

Tenis 20.07.2015 | 09:40
Ivanišević: Marin će uskoro pobijediti Novaka!

Čilić je najveći uspeh karijere ostvario na prošlogodišnjem US Openu, kada je osvojio svoj prvi Gren slem, a od tada je imao velike probleme sa povredama.

Hrvatski teniser do sada nije nijednom slavio protiv Đokovića, a najbolji teniser sveta trenutno vodi sa 13-0 u međusobnim duelima.

“Pošto poznajem Martinov karakter i njegovu istrajnost, iskreno se verujem da može da igra dobro kako svi znamo i ponovo bude onaj stari Čilić. Mislim da nismo daleko od trenutka kada će moći da pobedi Đokovića, a isto tako sam ubeđen da će osvojiti neki od narednih Gren slemova”, rekao je Ivanišević.

Čilić je zbog povrede ramena propustio veliki broj mečeva na početku sezone, a Ivanišević veruje da hrvatski teniser igra bolje, ali da još nije zadovoljan.

“Kada se pogleda kroz šta je sve prošao, rezultati koje je beležio poslednjih meseci nisu mogli da budu bolji. Znam da nije zadovoljan svojom igrom i slažem se sa njim, ali moramo da budemo realni. Nadam se da smo taj period ostavili iza sebe, pošto obojica ne želimo da se sećamo toga”, naglasio je Ivanišević.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ja

20.07.2015 07:53

Lijepo je zivjeti u nadi!

ODGOVORITE
Name

Jbg

20.07.2015 08:41

Pa zar mu 13 izgubljenih mečeva daje ikakvu nadu...

ODGOVORITE
Name

bn

20.07.2015 08:54

Haha

ODGOVORITE