Оумару: Даћу све од себе да оправдам поверење "Гробара"!

Нападач Партизана Абубакар Оумару решио је да постане нови љубимац навијача црно-белих. На првенственом дебију постигао је гол у победи над Металцем са 4:0 и најавио успон форме.

Фудбал 20.07.2015 | 23:00
Оумару: Даћу све од себе да оправдам поверење "Гробара"!

- Добра утакмица и победа за нас. На почетку шампионата је увек најбитније да се узму три бода, а ми смо уз то били и ефикасни. Хвала и „гробарима“ на добродошлици, сви знамо какви су навијачи Партизана. Даћу све од себе да головима оправдам њихово поверење - каже за "Блиц" Оумару, који је у Србији већ био члан Црвене звезде, ОФК Београда и Војводине.

Следећи изазов биће бункер Дила Горија у реваншу другог кола квалификација за Лигу шампиона, после београдских 1:0 за шампиона Србије.

- Многи очекују да се отворе, а ја мислим да ће бити исто као у Београду. Имали смо шансе за први гол у првих 15 минута, нисмо имали среће, да смо тад затресли мрежу, било би другачије. Металац је добар пример, после раног гола све је било лакше. Идемо тамо да играмо наш фудбал без калкулација, на што више голова, враћамо се с победом.

Оумару је против Дила Горија по десној страни сарађивао с Вулићевићем, док је Металац нападао по левој.

- Често сам и у каријери мењао позиције, кад треба, заиграм и у самом шпицу. За мене то није ништа ново, сад Партизан има много опција у нападу, па и тренер има више идеја. Где год да ме стави, ја ћу дати максимум.

Генерални директор Партизана Милош Вазура најавио је подношење молбе надлежним органима за добијање српског држављанства за Оумаруа.

- За сад немам много информација о томе, видећемо шта ће бити. За сада сам фокусиран само да играм што боље, имао сам два слободна дана и искористио сам их да завршим све око селидбе у Београд, сада је на мени само да размишљам о терену - рекао је Камерунац.

Коментари / 0

Оставите коментар