Oumaru: Daću sve od sebe da opravdam poverenje "Grobara"!

Napadač Partizana Abubakar Oumaru rešio je da postane novi ljubimac navijača crno-belih. Na prvenstvenom debiju postigao je gol u pobedi nad Metalcem sa 4:0 i najavio uspon forme.

Fudbal 20.07.2015 | 23:00
Oumaru: Daću sve od sebe da opravdam poverenje "Grobara"!

- Dobra utakmica i pobeda za nas. Na početku šampionata je uvek najbitnije da se uzmu tri boda, a mi smo uz to bili i efikasni. Hvala i „grobarima“ na dobrodošlici, svi znamo kakvi su navijači Partizana. Daću sve od sebe da golovima opravdam njihovo poverenje - kaže za "Blic" Oumaru, koji je u Srbiji već bio član Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine.

Sledeći izazov biće bunker Dila Gorija u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, posle beogradskih 1:0 za šampiona Srbije.

- Mnogi očekuju da se otvore, a ja mislim da će biti isto kao u Beogradu. Imali smo šanse za prvi gol u prvih 15 minuta, nismo imali sreće, da smo tad zatresli mrežu, bilo bi drugačije. Metalac je dobar primer, posle ranog gola sve je bilo lakše. Idemo tamo da igramo naš fudbal bez kalkulacija, na što više golova, vraćamo se s pobedom.

Oumaru je protiv Dila Gorija po desnoj strani sarađivao s Vulićevićem, dok je Metalac napadao po levoj.

- Često sam i u karijeri menjao pozicije, kad treba, zaigram i u samom špicu. Za mene to nije ništa novo, sad Partizan ima mnogo opcija u napadu, pa i trener ima više ideja. Gde god da me stavi, ja ću dati maksimum.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio je podnošenje molbe nadležnim organima za dobijanje srpskog državljanstva za Oumarua.

- Za sad nemam mnogo informacija o tome, videćemo šta će biti. Za sada sam fokusiran samo da igram što bolje, imao sam dva slobodna dana i iskoristio sam ih da završim sve oko selidbe u Beograd, sada je na meni samo da razmišljam o terenu - rekao je Kamerunac.

Komentari / 0

Ostavite komentar