Ко је Београђанин који је одбрусио екипи ХТВ?

"Није гужва него катастрофа. Уведите вињете, ово је иживљавање. Да сам туриста два пута бих размислио о доласку у Хрватску", одговорио је на питање 'је ли гужва'.

Србија 19.07.2015 | 14:15
Ко је Београђанин који је одбрусио екипи ХТВ?

Након што га је новинарка питала је ли петак за путовање можда одабрао јер је мислио неће бити гужве, Београђанин је на комбинацији српског и енглеског рекао:

"Значи, петком се увијек зезне човјек кад иде? Сваки петак изузетак? Стаy оут оф тхе хигхwаy он Фридаyс? Шта је ово, Мад Маx? Сериоуслy? Шта се кувате, где је вама сун протецтион, где су вам капице?!".

Као сазнаје 'Блиц', на снимку је Лео Мујић, познати свјетски балетски играч и кореограф.

"Лео Мујић је након завршене балетске школе у Београду дипломирао на Л’Ецоле – ателиер Рудра Бéјарт у Лаусанеи те одмах након тога почео наступати као солиста у познатим европским плесним групама.

Током плесачке каријере наступио је у кореографијама угледних савремених кореографа попут Маурицеа Бéјарта, Алессија Силвестрина, Јацопа Годанија, Маргуерите Донлон, Јиřија Кyлиáна, Wиллиама Форсyтхеа, Матса Ека, Охада Нахарина, Аманде Миллер, Јеана Цхристопхеа Блавиера, Бланце Лее, Нацха Дуата, Царолyн Царсон, Пхилиппеа Децоуфлéа и др.

Радећи посљедњих година као самостални умјетник, често је учествовао у различитим међународним плесним пројектима и многим гала представама. Уз плесне наступе бави се и кореографијом балета, које поставља на разним европским позорницама.", стоји у његовој биографији на страници Хрватског народног позоришта Загреб гдје је такође ангажован.

Снимак који је насмијао све у регији можете погледати ОВДЈЕ

Извор: Блиц

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бале

19.07.2015 12:23

Ништа занимљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СВЕ НАЦИОНАЛНО

19.07.2015 12:47

У ВАС ЈЕ БАШ СВЕ НАЦИОНАЛНО ПА И ВРУЋИНА. ОЧИТО КОД ХРВАТА НЕСТО ЈАЧА НЕГО КОД НАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тко зна зна

19.07.2015 13:19

Тешко ће тај успјети а да му гуза не остане читава

ОДГОВОРИТЕ