Ko je Beograđanin koji je odbrusio ekipi HTV?

"Nije gužva nego katastrofa. Uvedite vinjete, ovo je iživljavanje. Da sam turista dva puta bih razmislio o dolasku u Hrvatsku", odgovorio je na pitanje 'je li gužva'.

Srbija 19.07.2015 | 14:15
Ko je Beograđanin koji je odbrusio ekipi HTV?

Nakon što ga je novinarka pitala je li petak za putovanje možda odabrao jer je mislio neće biti gužve, Beograđanin je na kombinaciji srpskog i engleskog rekao:

"Znači, petkom se uvijek zezne čovjek kad ide? Svaki petak izuzetak? Stay out of the highway on Fridays? Šta je ovo, Mad Max? Seriously? Šta se kuvate, gde je vama sun protection, gde su vam kapice?!".

Kao saznaje 'Blic', na snimku je Leo Mujić, poznati svjetski baletski igrač i koreograf.

"Leo Mujić je nakon završene baletske škole u Beogradu diplomirao na L’Ecole – atelier Rudra Béjart u Lausanei te odmah nakon toga počeo nastupati kao solista u poznatim evropskim plesnim grupama.

Tokom plesačke karijere nastupio je u koreografijama uglednih savremenih koreografa poput Mauricea Béjarta, Alessija Silvestrina, Jacopa Godanija, Marguerite Donlon, Jiřija Kyliána, Williama Forsythea, Matsa Eka, Ohada Naharina, Amande Miller, Jeana Christophea Blaviera, Blance Lee, Nacha Duata, Carolyn Carson, Philippea Decoufléa i dr.

Radeći posljednjih godina kao samostalni umjetnik, često je učestvovao u različitim međunarodnim plesnim projektima i mnogim gala predstavama. Uz plesne nastupe bavi se i koreografijom baleta, koje postavlja na raznim evropskim pozornicama.", stoji u njegovoj biografiji na stranici Hrvatskog narodnog pozorišta Zagreb gdje je takođe angažovan.

Snimak koji je nasmijao sve u regiji možete pogledati OVDJE

Izvor: Blic

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bale

19.07.2015 12:23

Ništa zanimljivo.

ODGOVORITE
Name

SVE NACIONALNO

19.07.2015 12:47

U VAS JE BAŠ SVE NACIONALNO PA I VRUĆINA. OČITO KOD HRVATA NESTO JAČA NEGO KOD NAS.

ODGOVORITE
Name

Tko zna zna

19.07.2015 13:19

Teško će taj uspjeti a da mu guza ne ostane čitava

ODGOVORITE