ДК: Ништа од ''Салатаре'' за Србе! Аргентинци добили и дубл за 3:0!

Тенисери Србије заустављени су у четвртфиналу Дејвис купа поразом од селекције Аргентине у Буенос Ајресу са 3:0, а победнички поен "гаучосима" донео је дубл Карлос Берлок / Леонардо Мајер тријумфом над Ненадом Зимоњићем и Виктором Троицким са 6:2, 6:4, 6:1.

Тенис 18.07.2015 | 18:55
ДК: Ништа од ''Салатаре'' за Србе! Аргентинци добили и дубл за 3:0!

Претходно су у петак у синглу поразе претрпели Филип Крајиновић и Виктор Троицки од Леонарда Мајера и Федерика Делбониса, па ће преостала два сингла у недељу бити без резултатског значаја.

Селекција Аргентине у полуфиналу ће играти против Белгије која после два дана против Канаде води са 3-0, док ће се у другом полуфиналу састати бољи из дуела Велика Британија – Француска (2-1) и Аустралија – Казахстан (1-2).

Аргентинци су боље почели, па су већ у трећем гему имали две везане брејк шансе. Ипак, наш дубл је остао смирен, добио је четири везана поена и повео је са 2:1.

Оно што су пропустили у трећем, Аргентинци су надокнадили у петом гему. Одузели су Србији без изгубљеног поена сервис и повели су са 3:2. Нису се Аргентинци ту зауставили, играли су одлично ношени сјајним резултатом от петка. Још једним брејком су завршили посао у првом сету који су окончали својим сервисом - 6:2.

Већ у трећем гему другог сета Берлок и Мајер су направили нови брејк и до краја су без икаквих проблема задржали ту предност за вођство од 2-0 (6:4).

У трећем сету Аргентинци су најлакше ситгли до брејка, већ у првом гему. У наставку су лако привели меч крају направивши још један брејк и обезбедили су тако пласман у полуфинале већ после два дана.

Коментари / 0

Оставите коментар