DK: Ništa od ''Salatare'' za Srbe! Argentinci dobili i dubl za 3:0!

Teniseri Srbije zaustavljeni su u četvrtfinalu Dejvis kupa porazom od selekcije Argentine u Buenos Ajresu sa 3:0, a pobednički poen "gaučosima" doneo je dubl Karlos Berlok / Leonardo Majer trijumfom nad Nenadom Zimonjićem i Viktorom Troickim sa 6:2, 6:4, 6:1.

Tenis 18.07.2015 | 18:55
DK: Ništa od ''Salatare'' za Srbe! Argentinci dobili i dubl za 3:0!

Prethodno su u petak u singlu poraze pretrpeli Filip Krajinović i Viktor Troicki od Leonarda Majera i Federika Delbonisa, pa će preostala dva singla u nedelju biti bez rezultatskog značaja.

Selekcija Argentine u polufinalu će igrati protiv Belgije koja posle dva dana protiv Kanade vodi sa 3-0, dok će se u drugom polufinalu sastati bolji iz duela Velika Britanija – Francuska (2-1) i Australija – Kazahstan (1-2).

Argentinci su bolje počeli, pa su već u trećem gemu imali dve vezane brejk šanse. Ipak, naš dubl je ostao smiren, dobio je četiri vezana poena i poveo je sa 2:1.

Ono što su propustili u trećem, Argentinci su nadoknadili u petom gemu. Oduzeli su Srbiji bez izgubljenog poena servis i poveli su sa 3:2. Nisu se Argentinci tu zaustavili, igrali su odlično nošeni sjajnim rezultatom ot petka. Još jednim brejkom su završili posao u prvom setu koji su okončali svojim servisom - 6:2.

Već u trećem gemu drugog seta Berlok i Majer su napravili novi brejk i do kraja su bez ikakvih problema zadržali tu prednost za vođstvo od 2-0 (6:4).

U trećem setu Argentinci su najlakše sitgli do brejka, već u prvom gemu. U nastavku su lako priveli meč kraju napravivši još jedan brejk i obezbedili su tako plasman u polufinale već posle dva dana.

Komentari / 0

Ostavite komentar