Након деложације живот под ведрим небом

Након деложације 16. јула агонија породице Ступар се наставља. Они су након деложације по судској пресуди напустили стан у којем су били три године, али су остали у дворишту гдје и спавају.

Република Српска 18.07.2015 | 17:43
Након деложације живот под ведрим небом

Породица Ступар по судској пресуди деложирана из куће у насељу Нова Варош и даље је у дворишту кућу. Након деложације, породица Ступар није отишла нигдје, јер кажу немају гдје да оду.

Адвокат тражиоца извршења деложације коју је суд и одобрио тврди да су Ступари узурпирали тудју имовину не плаћајући кирију дуже од годину дана.

Ступари очекују, као избјеглице из Петровца гдје им кућа није обновљена помоћ државе и надлежних институција. Кажу да су се обраћали свима, али узалуд.

Деложација прије неколико дана прошла је без већих проблема.

Полицајци Центра јавне безбједности Бањалука данас су реаговали на позив комшија, а због одбијања Ступара да напусте двориште.

Нису утврдили ремећење јавног реда и мира.

(БН ТВ)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

***

18.07.2015 15:48

Да није толико пара поокрадено из буџета, и да плате посланика нису онако безобразно високе, могли су им купити неку малу кућицу или станчић. Али народ бира бандите и багрове у власт па нека је народу онако како му је. Биће још горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

знам их

18.07.2015 20:05

По добру. Комсије су у дијаспори па на одмору? Власник куце је ко? Прима социјалну у Данској? Благо вама сто ми је пасос стекао. Ти би полицајци на линију са мном против Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

не ради се о томе

18.07.2015 20:08

Него су у Петровцу добродосли као Пакистанци у Стокхолму, могу само поправити куцу и ици,

ОДГОВОРИТЕ
Name

малоградјанин

19.07.2015 08:35

Град Бањалука са 200 000 људи је просто мого да издвоји локацију и надје повољног изводјаца и направи неку зградицу са 20-30 мањих станцица за привремени смјестај социјално угрозеним лицима. Тим би се доста ствари ријесило и овим лицима која имају нека права у Федерацији док их не остваре не би смјестај бар требао да додје у питање. Није то прескупа инвестиција за велики град само се треба организовати и направити пројекат

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

19.07.2015 09:08

Каква срамота.

ОДГОВОРИТЕ