Nakon deložacije život pod vedrim nebom

Nakon deložacije 16. jula agonija porodice Stupar se nastavlja. Oni su nakon deložacije po sudskoj presudi napustili stan u kojem su bili tri godine, ali su ostali u dvorištu gdje i spavaju.

Republika Srpska 18.07.2015 | 17:43
Nakon deložacije život pod vedrim nebom

Porodica Stupar po sudskoj presudi deložirana iz kuće u naselju Nova Varoš i dalje je u dvorištu kuću. Nakon deložacije, porodica Stupar nije otišla nigdje, jer kažu nemaju gdje da odu.

Advokat tražioca izvršenja deložacije koju je sud i odobrio tvrdi da su Stupari uzurpirali tudju imovinu ne plaćajući kiriju duže od godinu dana.

Stupari očekuju, kao izbjeglice iz Petrovca gdje im kuća nije obnovljena pomoć države i nadležnih institucija. Kažu da su se obraćali svima, ali uzalud.

Deložacija prije nekoliko dana prošla je bez većih problema.

Policajci Centra javne bezbjednosti Banjaluka danas su reagovali na poziv komšija, a zbog odbijanja Stupara da napuste dvorište.

Nisu utvrdili remećenje javnog reda i mira.

(BN TV)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

***

18.07.2015 15:48

Da nije toliko para pookradeno iz budžeta, i da plate poslanika nisu onako bezobrazno visoke, mogli su im kupiti neku malu kućicu ili stančić. Ali narod bira bandite i bagrove u vlast pa neka je narodu onako kako mu je. Biće još gore.

ODGOVORITE
Name

znam ih

18.07.2015 20:05

Po dobru. Komsije su u dijaspori pa na odmoru? Vlasnik kuce je ko? Prima socijalnu u Danskoj? Blago vama sto mi je pasos stekao. Ti bi policajci na liniju sa mnom protiv Dodika.

ODGOVORITE
Name

ne radi se o tome

18.07.2015 20:08

Nego su u Petrovcu dobrodosli kao Pakistanci u Stokholmu, mogu samo popraviti kucu i ici,

ODGOVORITE
Name

malogradjanin

19.07.2015 08:35

Grad Banjaluka sa 200 000 ljudi je prosto mogo da izdvoji lokaciju i nadje povoljnog izvodjaca i napravi neku zgradicu sa 20-30 manjih stancica za privremeni smjestaj socijalno ugrozenim licima. Tim bi se dosta stvari rijesilo i ovim licima koja imaju neka prava u Federaciji dok ih ne ostvare ne bi smjestaj bar trebao da dodje u pitanje. Nije to preskupa investicija za veliki grad samo se treba organizovati i napraviti projekat

ODGOVORITE
Name

hercegovina

19.07.2015 09:08

Kakva sramota.

ODGOVORITE