Ломић иде из Мордовије! Хоће ли коначно у Партизан?!

Црно-бели би ускоро могли да добију појачање на позицији левог бека!

Фудбал 19.07.2015 | 11:40
Ломић иде из Мордовије! Хоће ли коначно у Партизан?!

Није могло пре месец дана, можда може сад. Поготову што Марко Ломић броји последње дане у Мордовији и не би било изненађење уколико у најскорије време раскине уговор са руским клубом и као слободан играч стигне у Партизан.

Леви бек је на почетку прелазног рока фигурирао као потенцијално појачање српског првака - са којим је тренирао и прошлог лета - али ни тад ни недавно посао није реализован, јер је некадашњи репрезентативац био под уговором (и то скоро милионским) у Саранску. Чак је одиграо и све припремне утакмице током боравка у Србији, да би по повратку у Русију сазнао да није лиценциран за утакмице Премијер лиге Русије и да на њега Мордовија више не рачуна

Изгледа, не због спортских разлога.
„Тренер не рачуна на мене, чак ни за клупу, сели ме у други тим Мордовије. Саопштено ми је да Мордовија за 40 одсто смањује буџет за нову сезону, трн у оку су плате странаца, моја примања су највећа, аутоматски сам постао најзанимљивији за разговор, нешто ми је наређено, нешто и понуђено“, поручио је Ломић у разговору за Спорт и предочио да је спреман чак и да не игра, под условом да му клупски руководиоци исплате оно што му припада.

Рођени Чачанин се, ипак, нада договору и - јавна је тајна - прижељкује повратак у Хумску 1.
„Оног трена кад добијем раскид уговора моћи ћу да размишљам о новој средини, не знам како ће Партизан да се постави, да ли има потребу да ме ангажује... Ако има, онда ћемо и да причамо, да се договарамо око финансијских услова... Све има цену, па и мој долазак у Хумску. Полако, корак по корак, најпре да рашчистим ситуацију у Саранску“, преочио је Марко Ломић, који је у два мандата носио дрес црно-белих.

Из Партизана поручују да нису контактирали Ломића откако је пропала првобитна могућност његовог ангажмана и да Немања Петровић ужива поверење стручног штаба. Но, ако се деси да Марко раскине уговор са Русима реално је очекивати да контакт буде обновљен, поготову што тренер Зоран Милинковић изузетно цени квалитете 31-годишњег дефанзивца, који би свакако био добро решење у намери да се наш представник домогне групне фазе Лиге шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар