Саша Илић: Крстајић ће подићи бијељински Радник!

Капитен Партизана Саша Илић посјетио бившег саиграча Младена Крстајића у Бијељини, гдје обавља функцију предсједника Радника.

Фудбал 19.07.2015 | 09:40
Саша Илић: Крстајић ће подићи бијељински Радник!

"Младена изузетно цијеним, у два наврата играли смо заједно у Партизану, а готово цијелу каријеру у репрезентацији тако да га добро познајем и као играча, а и као руководиоца. Био је спортски директор Партизана и ту знам како се понашао, увијек је тражио да сви дају максимум као и он сам што је радио. Уопште не сумњам да ће Радник много боље стајати у шампионату под његовим вођством него претходних сезона", изјавио је Илић за "Глас Српске".

Икона Партизана дошао је у Бијељину на позив пријатеља, који има само ријечи хвале за човјека који је у дресу Партизана одиграо више од 700 утакмица.

"Причао сам Салету много о Раднику, желио је да види како радимо, а нама његово мишљење много значи. Добили смо похвале. Част нам је и задовољство што је капитен Партизана био гост нашег клуба у моментима када нам је подршка сваког појединца од изузетне користи. Илић је изузетан фудбалер, увијек смо сарађивали максимално коректно, веома карактеран а то га је пратило, а и даље прати кроз његову богату каријеру", рекао је Крстајић.

Илић се потом осврнуо на почетак квалификација за Лигу шампиона. Црно-бијели су кренули побједом против екипе Дила Гори из Грузије (1:0).

"Можемо да будемо задовољни игром, али не толико резултатом. Заслужили смо да побиједимо убједљивијим резултатом, али нам то није успјело. Сматрам да смо много квалитетнија екипа од Грузијаца и вјерујем да ћемо у реваншу доћи до још бољег резултата", рекао је Илић.

Љубимац навијача Партизана у децембру ће напунити 38 година и по свему судећи на крају сезоне окончати каријеру.

"У овом тренутку желим да будем здрав, да ме повреде мимоиђу и да будем колико-толико у служби екипе. Мислим да ће ово бити моја последња година у Партизану када је у питању активно играње, али не бих да прејудицирам", рекао је Илић, уз констатацију да су амбиције Партизана увијек највише када су у питању домаћа такмичења.

Коментари / 0

Оставите коментар