Saša Ilić: Krstajić će podići bijeljinski Radnik!

Kapiten Partizana Saša Ilić posjetio bivšeg saigrača Mladena Krstajića u Bijeljini, gdje obavlja funkciju predsjednika Radnika.

Fudbal 19.07.2015 | 09:40
Saša Ilić: Krstajić će podići bijeljinski Radnik!

"Mladena izuzetno cijenim, u dva navrata igrali smo zajedno u Partizanu, a gotovo cijelu karijeru u reprezentaciji tako da ga dobro poznajem i kao igrača, a i kao rukovodioca. Bio je sportski direktor Partizana i tu znam kako se ponašao, uvijek je tražio da svi daju maksimum kao i on sam što je radio. Uopšte ne sumnjam da će Radnik mnogo bolje stajati u šampionatu pod njegovim vođstvom nego prethodnih sezona", izjavio je Ilić za "Glas Srpske".

Ikona Partizana došao je u Bijeljinu na poziv prijatelja, koji ima samo riječi hvale za čovjeka koji je u dresu Partizana odigrao više od 700 utakmica.

"Pričao sam Saletu mnogo o Radniku, želio je da vidi kako radimo, a nama njegovo mišljenje mnogo znači. Dobili smo pohvale. Čast nam je i zadovoljstvo što je kapiten Partizana bio gost našeg kluba u momentima kada nam je podrška svakog pojedinca od izuzetne koristi. Ilić je izuzetan fudbaler, uvijek smo sarađivali maksimalno korektno, veoma karakteran a to ga je pratilo, a i dalje prati kroz njegovu bogatu karijeru", rekao je Krstajić.

Ilić se potom osvrnuo na početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-bijeli su krenuli pobjedom protiv ekipe Dila Gori iz Gruzije (1:0).

"Možemo da budemo zadovoljni igrom, ali ne toliko rezultatom. Zaslužili smo da pobijedimo ubjedljivijim rezultatom, ali nam to nije uspjelo. Smatram da smo mnogo kvalitetnija ekipa od Gruzijaca i vjerujem da ćemo u revanšu doći do još boljeg rezultata", rekao je Ilić.

Ljubimac navijača Partizana u decembru će napuniti 38 godina i po svemu sudeći na kraju sezone okončati karijeru.

"U ovom trenutku želim da budem zdrav, da me povrede mimoiđu i da budem koliko-toliko u službi ekipe. Mislim da će ovo biti moja poslednja godina u Partizanu kada je u pitanju aktivno igranje, ali ne bih da prejudiciram", rekao je Ilić, uz konstataciju da su ambicije Partizana uvijek najviše kada su u pitanju domaća takmičenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar