ДК - Богдан: Уздигнутог чела чекамо данашњи дубл!

Селектор Србије Богдан Обрадовић верује да његов тим и поред 0:2 може да преокрене меч против Аргентине у четвртфиналу Дејвис купа!

Тенис 18.07.2015 | 14:20
ДК - Богдан: Уздигнутог чела чекамо данашњи дубл!

Селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић оптимиста је упркос неповољном резултату свог тима (0:2) после првог дана такмичења у Аргентини, у четвртфиналу Светске групе Дејвис купа.

Србија губи резултатом 0:2, након што је Леонардо Мајер савладао Филипа Крајиновића (3:0), а Федерико Делбонис после преокрета победио Виктора Троицког (3:2).

Обрадовић истичеда се његов тим, који у Буенос Ајресу не може да рачуна на помоћ Новака Ђоковића и повређеног Јанка Типсаревића, не предаје.

"Не предајемо се! Свом снагом ћемо се трудити да добијемо дубл и укључимо се у трећи дан, да преокренемо резултат. Филип је дао све од себе на мечу против Мајера, испустио је прилику у првом сету и није успео, а Виктору је понестало енергије. Водио је вођство, одиграо је два одлична сета, али му је нестало енергије. Са друге стране обојица аргентинских играча одиграла су одлично, боље су се прилагодили подлози, јер су мало дуже тренирали од наших тенисера. Било како било, ми не одустајемо, већ уздигнута чела чекамо дубл", поручио је селектор Обрадовић из Буенос Ајреса.

Србија данас има последњу шансу да ухвати прикључак.

Од 17 часова у арени Текнополис снаге ће, према првобитној најави, одмерити Ненад Зимоњић и Душан Лајовић са једне стране и Карлос Берлок и Дијего Шварцман са друге стране мреже.

Победник меча Аргентина - Србија играће у полуфиналу, у септембру, са бољим из дуела Белгија - Канада.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

марко самардзиц

18.07.2015 12:30

Ниста без Нолета,Троицки подбацио,некакав Лајиновиц ниста

ОДГОВОРИТЕ