DK - Bogdan: Uzdignutog čela čekamo današnji dubl!

Selektor Srbije Bogdan Obradović veruje da njegov tim i pored 0:2 može da preokrene meč protiv Argentine u četvrtfinalu Dejvis kupa!

Tenis 18.07.2015 | 14:20
DK - Bogdan: Uzdignutog čela čekamo današnji dubl!

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović optimista je uprkos nepovoljnom rezultatu svog tima (0:2) posle prvog dana takmičenja u Argentini, u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa.

Srbija gubi rezultatom 0:2, nakon što je Leonardo Majer savladao Filipa Krajinovića (3:0), a Federiko Delbonis posle preokreta pobedio Viktora Troickog (3:2).

Obradović ističeda se njegov tim, koji u Buenos Ajresu ne može da računa na pomoć Novaka Đokovića i povređenog Janka Tipsarevića, ne predaje.

"Ne predajemo se! Svom snagom ćemo se truditi da dobijemo dubl i uključimo se u treći dan, da preokrenemo rezultat. Filip je dao sve od sebe na meču protiv Majera, ispustio je priliku u prvom setu i nije uspeo, a Viktoru je ponestalo energije. Vodio je vođstvo, odigrao je dva odlična seta, ali mu je nestalo energije. Sa druge strane obojica argentinskih igrača odigrala su odlično, bolje su se prilagodili podlozi, jer su malo duže trenirali od naših tenisera. Bilo kako bilo, mi ne odustajemo, već uzdignuta čela čekamo dubl", poručio je selektor Obradović iz Buenos Ajresa.

Srbija danas ima poslednju šansu da uhvati priključak.

Od 17 časova u areni Teknopolis snage će, prema prvobitnoj najavi, odmeriti Nenad Zimonjić i Dušan Lajović sa jedne strane i Karlos Berlok i Dijego Švarcman sa druge strane mreže.

Pobednik meča Argentina - Srbija igraće u polufinalu, u septembru, sa boljim iz duela Belgija - Kanada.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

18.07.2015 12:30

Nista bez Noleta,Troicki podbacio,nekakav Lajinovic nista

ODGOVORITE