РУС: Спартак баш јадан на старту сезоне!

Спартак опет џабе кречио: Уфа одолела у Москви! Нови тренер Дмитри Алењичев стартовао мршавим ремијем, Спартаку није помогао ни играч више – 2:2.

Фудбал 17.07.2015 | 21:40
РУС: Спартак баш јадан на старту сезоне!

Делује да су људи из Спартака из Москве поново узалуд кречили. Дошао је у Москву нови тренер, бивши прослављени руски репрезентативац Дмитри Алењичев, али су старе лоше навике великана из главног града Русије поново дошле до изражаја. Симпатична Уфа је храбром игром одолела у Москви и сервирала изненађење на старту Премијер лиге.

Одлично је играо Спартак у припремном периоду, али је у првом такмичарском мечу просуо млеко. Домаћин је порозно деловао у дефанзиви, што је врло брзо искористио босански нападач Харис Ханџић. Он је у 12.минуту закуцао лопту у мрежу Спартака после центаршута са леве стране.

И поред одличног почетка Уфе Спартак је у право време дошао до изједначења, а потом су гости остали са играчем мање после искључења некадашњег члана Арсенала Фрипонга.

Ипак, храбри гости су опет дошли до предности. Био је то сјајно изведен контра напад. Комплетан тим Спартака је испао из игре после неколико додавања, а Стотски је главом био прецизан.

Бројчано надомоћнији домаћин успео је само да изједначи преко Зе Луиса.

РУСИЈА – Премијер лига 1.коло

ПЕТАК

Спартак – Уфа 2:2 (1:1)
/Таски 24, Зе Луис 79 – Ханџић 12, Стотски 54/

СУБОТА

17.30 ЦСКА Москва – Рубин

20.00 Ростов – Терек

НЕДЕЉА

12.30 Зенит – Динамо

17.00 Мордовија – Локомотива

20.00 Анжи – Крила Совјетов

ПОНЕДЕЉАК

16.00 Амкар – Краснодар

19.00 Кубан - Урал

Коментари / 0

Оставите коментар