RUS: Spartak baš jadan na startu sezone!

Spartak opet džabe krečio: Ufa odolela u Moskvi! Novi trener Dmitri Alenjičev startovao mršavim remijem, Spartaku nije pomogao ni igrač više – 2:2.

Fudbal 17.07.2015 | 21:40
RUS: Spartak baš jadan na startu sezone!

Deluje da su ljudi iz Spartaka iz Moskve ponovo uzalud krečili. Došao je u Moskvu novi trener, bivši proslavljeni ruski reprezentativac Dmitri Alenjičev, ali su stare loše navike velikana iz glavnog grada Rusije ponovo došle do izražaja. Simpatična Ufa je hrabrom igrom odolela u Moskvi i servirala iznenađenje na startu Premijer lige.

Odlično je igrao Spartak u pripremnom periodu, ali je u prvom takmičarskom meču prosuo mleko. Domaćin je porozno delovao u defanzivi, što je vrlo brzo iskoristio bosanski napadač Haris Handžić. On je u 12.minutu zakucao loptu u mrežu Spartaka posle centaršuta sa leve strane.

I pored odličnog početka Ufe Spartak je u pravo vreme došao do izjednačenja, a potom su gosti ostali sa igračem manje posle isključenja nekadašnjeg člana Arsenala Friponga.

Ipak, hrabri gosti su opet došli do prednosti. Bio je to sjajno izveden kontra napad. Kompletan tim Spartaka je ispao iz igre posle nekoliko dodavanja, a Stotski je glavom bio precizan.

Brojčano nadomoćniji domaćin uspeo je samo da izjednači preko Ze Luisa.

RUSIJA – Premijer liga 1.kolo

PETAK

Spartak – Ufa 2:2 (1:1)
/Taski 24, Ze Luis 79 – Handžić 12, Stotski 54/

SUBOTA

17.30 CSKA Moskva – Rubin

20.00 Rostov – Terek

NEDELJA

12.30 Zenit – Dinamo

17.00 Mordovija – Lokomotiva

20.00 Anži – Krila Sovjetov

PONEDELJAK

16.00 Amkar – Krasnodar

19.00 Kuban - Ural

Komentari / 0

Ostavite komentar