ДК: Мајер разбио Крајиновића, води Аргентина 1:0!

Четвртфинале Дејвис купа почело убедљивим поразом младог српског тенисера.

Тенис 17.07.2015 | 19:22
ДК: Мајер разбио Крајиновића, води Аргентина 1:0!

Ако се по јутру дан познаје, репрезентација Србије ослабљена неиграњем Новака Ђоковића, неће се добро провести у Буенос Аиресу.

Аргентина је у петак поподне по нашем времену лако повела 1:0, пошто је Леонардо Мајер савладао Филипа Крајиновића резултатом 3:0, по сетовима 6:4, 6:2, 6:1.

Неизвесност у окршају 22. и 87. на свету потрајала је само један сет.

Крајиновић се држао до резултата 4:4, а онда је Мајер у десетом гему искористио своју четврту брејк лопту и решио у своју корист тај део меча.

Филип се већ на почетку другог сета суочио са великим проблемима. Губио је 0:40, изједначио на 40:40 и после велике борбе ипак изгубио тај гем (0:2). Нажалост, био је то преломни моменат за коначан исход, јер је од тог тренутка на терену постојао само један играч.

Мајер је диктирао темпо, лако освајао гемове на свој сервис и користио готово сваку шансу да гурне Крајиновића дубље у "провалију". После 2:0 у сетовима, играло се реда ради, наш тенисер није имао ни снаге, ни вере у преокрет...

У другој партији састају се Виктор Троицки (20) и Федерико Делбонис (77) и ту нам је неопходна победа како бисмо пред суботњи дубл задржали реалне изгледе за пласман у полуфинале.

Коментари / 0

Оставите коментар