DK: Majer razbio Krajinovića, vodi Argentina 1:0!

Četvrtfinale Dejvis kupa počelo ubedljivim porazom mladog srpskog tenisera.

Tenis 17.07.2015 | 19:22
DK: Majer razbio Krajinovića, vodi Argentina 1:0!

Ako se po jutru dan poznaje, reprezentacija Srbije oslabljena neigranjem Novaka Đokovića, neće se dobro provesti u Buenos Airesu.

Argentina je u petak popodne po našem vremenu lako povela 1:0, pošto je Leonardo Majer savladao Filipa Krajinovića rezultatom 3:0, po setovima 6:4, 6:2, 6:1.

Neizvesnost u okršaju 22. i 87. na svetu potrajala je samo jedan set.

Krajinović se držao do rezultata 4:4, a onda je Majer u desetom gemu iskoristio svoju četvrtu brejk loptu i rešio u svoju korist taj deo meča.

Filip se već na početku drugog seta suočio sa velikim problemima. Gubio je 0:40, izjednačio na 40:40 i posle velike borbe ipak izgubio taj gem (0:2). Nažalost, bio je to prelomni momenat za konačan ishod, jer je od tog trenutka na terenu postojao samo jedan igrač.

Majer je diktirao tempo, lako osvajao gemove na svoj servis i koristio gotovo svaku šansu da gurne Krajinovića dublje u "provaliju". Posle 2:0 u setovima, igralo se reda radi, naš teniser nije imao ni snage, ni vere u preokret...

U drugoj partiji sastaju se Viktor Troicki (20) i Federiko Delbonis (77) i tu nam je neophodna pobeda kako bismo pred subotnji dubl zadržali realne izglede za plasman u polufinale.

Komentari / 0

Ostavite komentar