То само у Србији може! Пижон не води ОФК против Звезде?!

Тренер ОФК Београда Владимир Петровић Пижон неће водити екипу против Црвене звезде на старту Суперлиге, јер је направио такав договор са управом клуба.

Фудбал 18.07.2015 | 13:20
То само у Србији може! Пижон не води ОФК против Звезде?!

"Направио сам џентлменски договор са управом ОФК Београда да утакмицу против Црвене звезде не водим. Људи из клуба су пристали на то и водићу тим од другог кола. Наравно да ћу бити уз екипу, али не на клупи", рекао је Петровић.

Петровић је оставио велики траг у дресу Црвене звезде, изабран је за четврту "Звездину звезду", а био је и тренер црвено-белих у два мандата.

"Очекујем тешку и неизвесну утакмицу. У првом колу сви очекују да направе добар резултат, па тако и ми. Момци ће дати свој максимум како би остварили најбољи могући резултат", навео је Пижон.

Капитен "романтичара" Богдан Планић, који је провео шест месеци у дресу Звезде, рекао је да тим веома мотивисан уочи недељног сусрета.

"Увек је изазов играти против Звезде, меч у којем може много да се добије и надам се повољном резултату", закључио је Планић.

Утакмица првог кола Суперлиге измедју ОФК Београда и Црвене звезде игра се у недељу од 17 сати на стадиону Обилића на Врачару.

Коментари / 0

Оставите коментар