To samo u Srbiji može! Pižon ne vodi OFK protiv Zvezde?!

Trener OFK Beograda Vladimir Petrović Pižon neće voditi ekipu protiv Crvene zvezde na startu Superlige, jer je napravio takav dogovor sa upravom kluba.

Fudbal 18.07.2015 | 13:20
To samo u Srbiji može! Pižon ne vodi OFK protiv Zvezde?!

"Napravio sam džentlmenski dogovor sa upravom OFK Beograda da utakmicu protiv Crvene zvezde ne vodim. Ljudi iz kluba su pristali na to i vodiću tim od drugog kola. Naravno da ću biti uz ekipu, ali ne na klupi", rekao je Petrović.

Petrović je ostavio veliki trag u dresu Crvene zvezde, izabran je za četvrtu "Zvezdinu zvezdu", a bio je i trener crveno-belih u dva mandata.

"Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. U prvom kolu svi očekuju da naprave dobar rezultat, pa tako i mi. Momci će dati svoj maksimum kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat", naveo je Pižon.

Kapiten "romantičara" Bogdan Planić, koji je proveo šest meseci u dresu Zvezde, rekao je da tim veoma motivisan uoči nedeljnog susreta.

"Uvek je izazov igrati protiv Zvezde, meč u kojem može mnogo da se dobije i nadam se povoljnom rezultatu", zaključio je Planić.

Utakmica prvog kola Superlige izmedju OFK Beograda i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17 sati na stadionu Obilića na Vračaru.

Komentari / 0

Ostavite komentar